Erdoğan'dan LGS mesajı! Sınava 1 milyon öğrenci girecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erdoğan'dan LGS mesajı! Sınava 1 milyon öğrenci girecek
Ayrıntılar, Geliyor, Haber

Eğitim Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın sabah saat 10.00'da LGS'ye girecek öğrenciler için paylaşımda bulundu. Erdoğan, "LGS’ye girecek evlatlarımızın gözlerinden öpüyor, her birine başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yaklaşık 1 milyon öğrencinin gireceği LGS sınavına saatler kaldı. Öğrenci ve veliler heyecanla sabahı bekliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden LGS'ye yönelik paylaşımda bulundu.

"GÖZLERİNDEN ÖPÜYOR, BAŞARILAR DİLİYORUM"

Sınava girecek öğrencilere başarı dileklerini ileten Erdoğan, "Yarın LGS’ye girecek evlatlarımızın gözlerinden öpüyor, her birine başarılar diliyorum" dedi. 

Erdoğan, "Sınavın genç kardeşlerime ve değerli ailelerimize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum" diyerek öğrencilere zihin açıklığı dileklerini iletti.

BAKAN TEKİN DE BAŞARI DİLEDİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarın yapılacak LGS'ye ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Sevgili öğrenciler, her birinizin hedeflerine ulaşmak ve hayallerini gerçekleştirmek için sınava en iyi şekilde hazırlandığını biliyoruz.

Eğitim ailesi olarak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza inancımız tamdır. Sınav sonucu ne olursa olsun bizler için değerli olduğunuzu unutmayın." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan LGS mesajı! Sınava 1 milyon öğrenci girecek - 1. Resim

LGS SINAVI SAAT KAÇTA?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı, yarın düzenlenecek.

Buna göre 2024 LGS sınavı 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak.

Birinci oturum saat 09.30'da, ikinci oturum 11.30'da başlayacak ve saat 12.50'de sınav sona erecek.

Erdoğan'dan LGS mesajı! Sınava 1 milyon öğrenci girecek - 1. Resim

Düzenleyen:  - Eğitim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...