BESAŞ Ramazan pidesinin fiyatı 15 TL oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
BESAŞ Ramazan pidesinin fiyatı 15 TL oldu
Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ramazan pidesinin satış fiyatını duyurdu. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ 450 gramlık ramazan pidesinin fiyatını 15 TL olarak duyurdu.

Bursa’da 450 gram ramazan pidesinin 'BESAŞ' reyonlarında 15 TL’ye satılacağı duyuruldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, artan maliyetlere rağmen ramazan pidesini en ekonomik şekilde vatandaşlara sunacaklarını söyleyerek şöyle konuştu:

BESAŞ olarak doğru fiyat politikasıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında yer alıyoruz. İki yıldır artan hammadde ve işçilik maliyetlerine rağmen BESAŞ 450 gr. Ramazan pidesi bu yıl da yine piyasanın altında bir fiyatla 15 liradan satılacak. Bu yıl da pide üretimini ‘kaliteli ve hesaplı’ bakış açısıyla prensiplerimizden taviz vermeden gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İftar vakitlerinde ramazan pidemizle vatandaşlarımızın sofralarına misafir olurken, sahur vaktinde de kaliteli, sağlıklı ve hijyenik süt ve ürünlerimizle vatandaşlarımızın sofralarında yer alacağız.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...