samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Erdoğan'dan yeni asgari ücret mesajı! İlk açıklama geldi

- Güncelleme:
Erdoğan'dan yeni asgari ücret mesajı! İlk açıklama geldi
Ekonomi Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete yapılan yüzde 30 zamma yönelik ilk açıklamayı yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Erdoğan, "2025 yılında asgari ücret, yüzde 30 artışla net 22 bin 104 TL olarak uygulanacaktır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği asgari ücret zammı, nihayet belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun düzenlediği dördüncü toplantıda, verilen karar açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, 1 Ocak 2025 tarihinden geçerli olacak asgari ücretin net 22 bin 104 lira olarak belirlendiğini duyurdu. Böylece asgari ücrete yüzde 30 zam yapılmış oldu.

"ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gelişme ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"2025 yılında asgari ücret, %30 artışla net 22.104 TL olarak uygulanacaktır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali Yavuz Karadeniz24 Aralık 2024 21:31

Sandıkta, 22,104 tl göz önüne alınacak.??

Sonraki Haber Yükleniyor...