Erken kutlama ile tarihi zirve! Bitcoin’de Trump rekoru geldi

Editör:
- Güncelleme:
Erken kutlama ile tarihi zirve! Bitcoin’de Trump rekoru geldi
Ekonomi Haberleri

Bitcoin’de son dakika! Kritik ABD seçimlerine dair ilk sonuçlara göre, kripto para dostu Cumhuriyetçi aday Trump’ın yarışı önde götürmesi, Bitcoin’i de tarihi zirveye taşıdı. BTC fiyatı ilk tepkilerde sert yükselişle birlikte 75 bin doları test etti ve tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı. Analistler, Trump’ın kesin galibiyeti halinde, BTC’nin de önümüzdeki süreçte 80-90 bin dolara yönelebileceğini ileri sürüyor.

TÜRKİYE GAZETESİ/Ekonomi Servisi- Küresel piyasaların da dikkatle takip ettiği ABD seçimlerinde sandıklar kapanırken, gelen ilk sonuçlara göre Cumhuriyetçi aday Donald Trump’ın yarışı önde götürmesi, kripto paralarda da hızlı yükselişleri beraberinde getirdi.

Trump, bu defa şaşırttı! Bitcoin tekrar 60 bin doları geçti | Türkiye  Gazetesi


BTC, 75 BİN DOLARI GÖRDÜ

Dünkü işlemlerde 69 bin 400 dolardan kapanış yapan BTC; kripto para dostu Trump’ın, ilk sonuçlara göre ABD Başkanlığına daha yakın gözükmesinden destek bularak sert yükseldi. TSİ 06:00’da BTC fiyatı 75 bin doları test ederek, tüm zamanların rekorunu kırdı.

Piyasalarda geri sayım başladı! Bitcoin, altın ve petrol hareketlendi | Türkiye  Gazetesi


ÇOK SERT HAREKETLER

Kripto borsalarda oldukça sert hareketler yaşanırken, rekor denemesinin ardından BTC’de 74 bin dolara yakın denge arayışı devam ediyor. Analistler, Trump’ın kesin galibiyetinin ardından BTC’de yükseliş trendinin daha net bir şekilde öne çıkabileceğini ileri sürüyor.

Kripto Para Yasası'nın ayrıntıları belli oldu: Bitcoin yatırımına teminat  geliyor, bankalarda saklanacak | Türkiye Gazetesi


80-90 BİN DOLAR BEKLENTİSİ

ABD’li varlık yönetimi şirketi Alliance Bernstein; hafta başında yaptığı değerlendirmede, Trump’ın galibiyeti halinde BTC'nin de 80-90 bin dolar bandına doğru ivme kazanabileceğini bildirmişti

Birçok kripto yatırımcısı, eski başkan Trump’ın yeniden Beyaz Saray’a dönmesi halinde, ABD'de kripto endüstrisini geliştireceği beklentisiyle birlikte özellikle BTC’de alıma geçmeye başladı.

Tekrar 60 bin doların altında! Bitcoin'de 3 engel, 1 umut! | Türkiye  Gazetesi


TRUMP’IN BITCOIN VAATLERİ

Bitcoin’e seçim sürecinde Harris’ten daha fazla destek veren Trump, yaz aylarında büyük bir Bitcoin konferansına katılmıştı. Trump burada, ABD'yi "dünyanın kripto başkenti" yapma sözü vermiş ve ABD hükümetinin elindeki Bitcoin'leri satmama taahhüdünde bulunmuştu.

Ayrıca Trump; Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler'i görevden alacağını, yerine, daha kripto dostu bir düzenleyici otorite tesisi edeceğini vurgulamıştı.

Bitcoin, altından da kıymetli olacak! Trump'tan kripto paraları alt üst  edecek konuşma | Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...