Türk patrondan çalışanlarına büyük jest: Her çalışanının hesabına 36 bin lira yatırılacak

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Türk patrondan çalışanlarına büyük jest: Her çalışanının hesabına 36 bin lira yatırılacak

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kuruyemiş firması Tuğba Kuruyemiş, bankalarla yaptıkları anlaşmalar sonrası elde edilen 48 milyon liranın üzerindeki promosyonu çalışanlarına vereceğini duyurdu. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tonkul, çalışanlarının hesabına ek olarak 36 bin lira yatırılacağını söyledi. 

Merkezi Aydın’da bulunan ve ülke genelinde 120 şubesi ile hizmet veren Tuğba Kuruyemiş maaş anlaşması kapsamında aldığı yaklaşık 48 milyon TL’nin üstünde promosyon ücretinin tamamının çalışanlara dağıtılacağını açıkladı.

AHMET TONKUL: BÜYÜK BAŞARILAR BİRLİKTE OLUR

Konuyla ilgili açıklama yapan Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tonkul, "İçinde bulunduğumuz zor ekonomik koşulları göz önünde tutarak çalışanlarımıza ek bir destek sunmak istedik. Bu kapsamda yaklaşık bir aydır çeşitli bankalarla yaptığımız görüşmeler sonuçlandı.

Maaş anlaşması yaptığımız özel bankadan 48 milyon TL’nin üzerinde bir promosyon anlaşması yaptık. Bu promosyonun tamamını çalışanlarımıza aktarıyoruz. Bu kapsamda mesai arkadaşı olarak gördüğümüz Tuğba Kuruyemiş çalışanı herkesin hesabına ek olarak 36 bin TL promosyon yatırıyoruz” dedi.

Firmanın promosyon jesti çalışanlar ve aileleri tarafından sevinçle karşılandı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...