FENERBAHÇE A.Ş.GALATASARAY A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.İKAS EYÜPSPORRAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜGÖZTEPE A.Ş.SAMSUNSPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORNET GLOBAL SİVASSPORANTALYASPOR A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.SİPAY BODRUM FKTRABZONSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPORBELLONA KAYSERİSPORATAKAŞ HATAYSPORADANA DEMİRSPOR A.Ş.
FUTBOL - FUTBOL
24 Temmuz 2023 - 20:40

Bodrumspor'da başkanlığa Fikret Öztürk seçildi "3 yılda 16 milyon euro harcadık"

Geçen sezon Süper Lig'in kapısından dönen Bodrumspor'da başkanlığa Fikret Öztürk seçildi. TFF 1. Lig'deki ilk sezonunda adından söz ettiren Yeşil-Beyazlılar'da eski başkan Rıza Karakaya bayrağı Öztürk'e devrettiğini belirterek istifa etmişti. Fikret Öztürk, Antalyaspor eski başkanı Ali Şafak Öztürk'ün babası.
FUTBOL - FUTBOL
14 Temmuz 2023 - 14:31

İstanbul BAL Futbol Kulüpler Birliği, statünün değişmesi için 8 madde önerdi

Son dakika haberleri... İstanbul BAL Futbol Kulüpler Birliği, mevcut Bölgesel Amatör Lig (BAL) statüsünün değiştirilmesi için ortak bir basın açıklaması yayımladı.
FUTBOL - FUTBOL
13 Temmuz 2023 - 16:19

Yakılarak öldürüldüğü iddia edilmişti! Figen'in kayınvalidesi hakkında karar çıktı 

Evinde yanarak hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Figen Çoban'ın, eşi, kayınbiraderi ve "kayınvalidesi" tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülmüştü. Davanın ilk duruşmasında kayınvalide için karar çıktı.
FUTBOL - FUTBOL
13 Temmuz 2023 - 08:11

Galatasaray aradığını Bundesliga'da buldu, solu kapattı

Son şampiyon ilk transferini yaptı ve Leipzig’in 26 yaşındaki oyuncusunu satın alma opsiyonu ile kiraladı. Angelino her üç maçta bir skora katkı vermesiyle biliniyor.
FUTBOL - FUTBOL
12 Temmuz 2023 - 18:16

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Yalçın Gündüz boş sözleşmeye imza attı

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Yalçın Gündüz oldu. Yeşil-Beyazlılar'da daha önce Gençlik gelişim koordinatörü olarak görev yapan 57 yaşındaki Gündüz, boş sözleşmeye imza attı.
FUTBOL - FUTBOL
10 Temmuz 2023 - 20:29

Fenerbahçe’nin unutulmaz futbolcularından Turhan Sofuoğlu Derincespor FK'nın başına geçti

TFF 2. Lig’in yeni ekibi Derincespor FK’da teknik direktörlük koltuğu Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Turhan Sofuoğlu’na emanet edildi. Tecrübeli golcü Mehmet Akyüz ile de resmi sözleşme imzalandı.
FUTBOL - FUTBOL
10 Temmuz 2023 - 15:49

Göztepe ezeli rakip Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis imzayı attırıyor

Göztepe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere ve A. Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak ve Trabzonspor’dan ise Taha Altıkardeş’i kadrosuna katmıştı. Kale mevkiine de bir takviye yapmak isteyen İzmir temsilcisi ezeli rakip Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis ile anlaştı.
FUTBOL - FUTBOL
10 Temmuz 2023 - 07:44

İcardi 30 milyonu reddetti, 8 milyona Galatasaray'a 'evet' dedi

“Aşkın olayım” şarkısıyla bütünleşen Arjantinli yıldız uçuk tekliflere rağmen parayı değil, armayı seçti. Galatasaray, PSG’yi de 10 milyon avroluk bonservis bedeline ikna etti…
FUTBOL - FUTBOL
08 Temmuz 2023 - 06:28

Arda Güler kendinden emin: Real'in efsanesi olacağım

Barcelona ve diğer birçok kulübün kendisini istediğini söyleyen genç yıldız “Ama Real Madrid sizi arıyorsa karşı koyamazsınız. Hedefim; Ronaldo, Mesut, Zidane, Modric gibi derin iz bırakmak” dedi.
FUTBOL - FUTBOL
29 Haziran 2023 - 11:04

Barış Alper Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl? Barış Alper Yılmaz kimdir?

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz bayram ziyareti için Rize’ye giderken trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından ünlü futbolcunun sevenleri sağlık durumunu merak etmeye başladılar. Kazanın ardından futbolcuyu tanımayanlar arama motorlarında “Barış Alper Yılmaz kimdir?” sorusunu araştırmaya başladılar. Peki, Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl?
FUTBOL - FUTBOL
27 Haziran 2023 - 19:16

Altay teknik direktör Tuna Üzümcü ile yola devam ediyor

Altay Akademi takımından yetişerek uzun yıllar İzmir devinde başarıyla top koşturan, kulüpte sportif direktörlük görevine getirilen ve geçen sezon teknik direktörlük görevini üstlenen Tuna Üzümcü ile yeni sözleşme imzalandı.
FUTBOL - FUTBOL
25 Haziran 2023 - 20:17

Bursaspor'un yeni başkanı Recep Günay oluyor! Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday çıktı

Bursaspor Kulübü’nde 2 Temmuz’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkan adayları bugün listelerini Divan Kurulu’na teslim etmek zorundaydı. TFF 3. Lig'de mücadele edecek Bursaspor'da tek aday Recep Günay oldu. Divan Kurulu’na listesini sunan Günay, Yeşil-Beyazlı kulübün yeni başkanı olacak.
FUTBOL - FUTBOL
23 Haziran 2023 - 08:15

Sarı lacivertliler bir rüyayı gerçek yaptı! Edin Dzeko imzayı attı

İnter’in Bosnalı golcüsü yıllığı 4,2 milyon avrodan iki yıllık sözleşme imzaladı. Dzeko ayağının tozuyla konuştu: Dev bir kulübe geldim, sahaya çıkmak için çok sabırsızım. Taraftarımız sahada en iyisini yapan bir Dzeko görecek.
FUTBOL - FUTBOL
20 Haziran 2023 - 16:23

Katar-Yeni Zelanda maçı ırkçılık nedeniyle yarıda kaldı

Son dakika haberleri... Yeni Zelanda ile Katar arasında oynanan maçta Katarlı bir oyuncunun Yeni Zelandalı bir oyuncuya ırkçı hakaretler etmesi üzerine maç yarıda kesildi. 
 - İlginç kaza: Kazaya karışan iki sürücü de kaçtı
14 Haziran 2023 - 14:43

İlginç kaza: Kazaya karışan iki sürücü de kaçtı

Edirne'de kazaya karışan araç sürücülerinden biri aracıyla olay yerinden kaçtı. Diğer otomobil sürücüsü ise ağır hasar alan otomobilini bırakıp kayıplara karıştı.
FUTBOL - FUTBOL
12 Haziran 2023 - 22:42

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş istifa etti, başkent ekibi olağanüstü genel kurul kararı aldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Kulübünde başkan Niyazi Akdaş, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada ise Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun acil toplanıp, Kulüp Başkanı Niyazi Akdaş'ın istifasının değerlendirildiği belirtilerek, "Gençlerbirliği gönüllülerinin önünü açmak, kulübümüze hizmet ve katkı sunmak fırsatını yaratmak amacıyla 'olağanüstü seçimli genel kurul' kararı almış bulunmaktayız" dendi.
FUTBOL - FUTBOL
11 Haziran 2023 - 19:58

Ah Denizlispor vah Denizlispor! Yeşil-Siyahlılar'a Tahkim'den ikinci ret kararı

Gelecek sezon tarihinde ilk kez İkinci Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor'a tahkim kurulundan ikinci kez ret yanıtı geldi. Denizlispor’un alacaklılarla da başı dertte. Maddi kriz içindeki yeşil-siyahlı takımda eski yönetici, futbolcular ve personel ödeme yapılmayınca yasal işleme başlarken, ilk icra Doktor Ahmet Edremit'ten geldi. Ancak haciz memurları, kulübün üzerine kayıtlı para edecek bir şey bulamayınca çay içip geri dönmek zorunda kalması ulusal medyada haber olmuştu.
FUTBOL - FUTBOL
11 Haziran 2023 - 11:01

İlkay Gündoğan Türkçe biliyor mu? İlkay Gündoğan nereli, kaç yaşında, hangi takımı tutuyor?

İlkay Gündoğan Türkçe biliyor mu sorusu dün yapılan İnter, Manchester City maçının ardından merak konusu oldu. Manchester City'nin kaptanı Alman asıllı Türk orta saha oyuncu İlkay Gündoğan’ın hayatı merak konusu oldu. İlkay Gündoğan sezon boyunca gösterdiği başarılı performansla dikkat çekerken nereli, kaç yaşında, hangi takımı tutuyor gibi sorular merak konusu oldu. Peki, İlkay Gündoğan Türkçe biliyor mu? İlkay Gündoğan nereli, kaç yaşında, hangi takımı tutuyor?
FUTBOL - FUTBOL
08 Haziran 2023 - 08:10

Konya ile yenişemeyen Kartal buruk bitirdi

Ligi ikinci tamamlamak isteyen Şenol Güneş’in takımı Gedson ve Muleka’nın vuruşlarıyla iki farkı yakaladı. Kaleci Mert’in şaşırtan hatalarında Konya Oğulcan, Mahir ve Pozuelo’nun golleriyle Kartal’ı şoka soktu. Son sözü Tayfur söyledi.
FUTBOL - FUTBOL
07 Haziran 2023 - 09:24

Büyük heyecan Yenikapı'da! UEFA Şampiyonlar Festivali'nde efsaneler karşı karşıya

Şampiyonlar Ligi finalinden 1 gün önce Yenikapı’da düzenlenecek festivalde Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Semih Şentürk, Tümer Metin, Hamit Altıntop, Arda Turan, Hakan Ünsal, Tuncay Şanlı ve Nuri Şahin gibi isimler efsane yabancı oyunculara karşı forma giyecek. Ayrıca Quaresma, Pires, Kaka, Cafu ve birçok yabancı oyuncunun da olacağı etkinlikte 4 takım arasında 5’er kişilik turnuvalar yapılacak.
Başa Dön Sona Git