Eyüpsultan'da ailesini katletmişti: Katil zanlısının bir dediği bir dediğini tutmadı
Eyüpsultan'da ailesini katleden 17 yaşındaki B.Y. adliyeye gönderildi. Zanlının üzerinde cinayette kullandığı silah, bir miktar ziynet eşyası ve para ele geçirildi. Katil zanlısının tutarsız beyanlarda bulunduğu öğrenildi.
Eyüpsultan'da anneannesi Fatma İnce'yi (71), babası Mehmet Yenigün'ü (43), annesi Aysun Yenigün'ü (32) ve kardeşi Z.Y'yi (12) silahla öldürdüğü gerekçesiyle Bursa'da yakalanan şüpheli B.Y'nin (17) Üsküdar'da bulunan Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.
Zanlı B.Y, polis eşliğinde adliyeye gönderildi.
BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMADI
Suçta kullandığı silah olay yerinde bulunan zanlının üzerinden bir miktar ziynet eşyası ve para ele geçirildiği öğrenildi.
Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasında herhangi bir suç kaydı çıkmayan şüpheliyle yapılan ön görüşmede, B.Y'nin, babasıyla tartışma yaşadığıyla ilgili tutarsız beyanlarda bulunduğu öğrenildi.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Gece saatlerinde Akşemsettin Mahallesi Derin Sokak'taki apartmandaki dairede, anneanne Fatma İnce, baba Mehmet Yenigün, anne Aysun Yenigün ve çocukları Z.Y. silahla vurularak öldürülmüş, ailenin 17 yaşındaki oğlu B.Y'nin ise evden kaçtığı tespit edilmişti.
Polis ekipleri, olaydan kısa bir süre sonra teknik ve fiziki takip yaparak cinayet şüphelisi B.Y'yi Bursa'da yakalamıştı.
ALLAH her şeyin hayırlısını versin. Çok acı bir olay 17 yaşındaki çocuk nasıl oluyorda kendisini doğurup büyüten ve heşeyden sakınan ANNEveBABASINI gözünü kırpmadan öldürür vahşettir bu cezasına idam bundan hiç kimseye hayr gelmez artık