- Alarma geçiren turuncu dumanlar
14 Ocak 2024 - 15:36

Kocaeli'de alarma geçiren turuncu bulutlar

Ağır sanayi fabrikalarının bulunduğu Kocaeli'nin Dilova ilçesindeki bir fabrikada kimyasal sızıntı alarmı verildi. Sızıntı sebebiyle gökyüzü turuncu dumanlarla kaplandı. Sızıntı nedeniyle fabrikaya 465 bin 585 TL para cezası uygulandığını açıkladı.
 - TSK, terör destekçisi Lafarge’ın fabrikasını vurdu
14 Ocak 2024 - 15:25

TSK, terör destekçisi Fransız çimento devi Lafarge’ın Suriye'deki fabrikasını vurdu

Terör örgütü PKK'nın kontrolündeki Suriye’nin Ayn El Arap bölgesinden Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine havan mermisi atıldı. Yol kenarına düşen havan mermisi büyük bir gürültü ile patladı, şans eseri yaralanan olmadı. Saldırıya karşılık veren TSK çok sayıda terör hedefini ve terör örgütlerine yardım ettiğini itiraf eden Fransız çimento devi Lafarge’ın Celebiye bölgesindeki fabrikasını vurdu.
 - İstanbul'da zincirleme kaza
14 Ocak 2024 - 14:56

İstanbul'da 3 araç birbirine girdi, yaralılar var

İstanbul Büyükçekmece'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, aynı yönde ilerleyen 2 otomobile çarptı. Zincirleme kazada 10 kişi yaralandı.
 - Hendeklere böyle gömüldüler!
14 Ocak 2024 - 13:04

Sızma girişimindeki 7 terörist hendeklere gömüldü!

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimizin şehit olmasının ardından sınır ötesi operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Dün Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 9 teröristin etkisiz hale getirilmesinin ardından bugün de Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişimindeki 7 terörist etkisiz hale getirildi.
 - Ankara'da fabrika yangını
14 Ocak 2024 - 11:03

Ankara'da fabrika yangını

Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İşçilerin tahliye edildiği fabrikadaki korkutan alevler kısa sürede kontrol altına alındı.
 - Hesap kavgasında silahlar patladı
14 Ocak 2024 - 10:36

Restorandaki hesap kavgasında silahlar patladı

Kocaeli'de bir restoranda yetkililer ile müşteriler arasında çıkan tartışmada silahlar çekildi. Tarafların birbirine girdiği ve 4 kişinin yaralandığı olayın hesap anlaşmazlığı nedeniyle yaşandığı öğrenildi.
 - PKK'nın 'istihbaratçısı' etkisiz
14 Ocak 2024 - 10:00

MİT, Süleymaniye'de vurdu! PKK'nın istihbaratçısı etkisiz

MİT, Süleymaniye'deki nokta operasyonlarına devam ediyor. PKK'ya Avrupa'dan eleman toplayan teröristin ardından, Türkiye'ye yönelik istihbarat toplama, keşif ve gözetleme yapan PKK'lı Hasan Seburi de etkisiz hale getirildi.
 - İstanbul'da feci kaza! Savrularak ters döndü
14 Ocak 2024 - 09:36

İstanbul'da feci kaza! Savrularak ters döndü

İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki otomobil kendisine arkadan çarpan araç nedeniyle savrularak ters döndü. Aracın ağır hasar aldığı kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
 - Yoğun kar yağışı başlıyor… Akşam saatlerine dikkat
14 Ocak 2024 - 09:35

Meteoroloji'den turuncu kodlu uyarı! Yoğun kar yağışı başlıyor… Akşam saatlerine dikkat

Ocak ayı ile birlikte hava sıcaklıkları 9-10 derece birden düştü. Yurt genelinde dondurucu soğuklar etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji 14 Ocak Pazar 2024 hava durumu raporunu yayımladı. 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılırken akşam saatlerinde kar yağışların görüleceği belirtildi. İşte 14 Ocak 2024 güncel hava durumu…
 - Resmen buz tuttuk!
13 Ocak 2024 - 18:56

Resmen buz tuttuk... Sıcaklık eksi 18'e düştü, Türkiye'nin en soğuk ili belli oldu

Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların ardından etkili olmaya başlayan kar yağışı ve soğuk hava, yurdun iç bölgelerinde don olaylarına neden oldu. Hava sıcaklığının eksi 18,3 dereceye düştüğü Bolu, Türkiye'nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.
 - İstanbul'da sanayi sitesinde çifte yangın
13 Ocak 2024 - 17:54

İstanbul'da sanayi sitesinde çifte yangın

İstanbul Bayrampaşa'daki İşkent Sanayi Sitesi'nin iki bloğunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi, mahsur kalan işçiler kurtarıldı. Her iki bloktaki alevler söndürüldü.
Güncel - Güncel
13 Ocak 2024 - 16:13

O ilimiz apar topar karantinaya alındı! Valilik uyardı, ikinci bir emre kadar giriş çıkışlar tamamen yasaklandı

Koronavirüsten sonra hızla yayılan salgın hastalıkların ardı arkası kesilmiyor. Gelen son dakika bilgisi ise Türkiye’yi şoke etti. O ilimiz apar topar karantinaya alındı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, ikinci bir emre kadar giriş çıkışların yasaklandığı belirtildi.
 - Kandilli'den ilk açıklama
13 Ocak 2024 - 10:18

Akdeniz'de korkutan deprem

Bolu'daki 3.6'lık depremin ardından Akdeniz sallandı. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, Girit Adası açıklarında saat 08.55'te 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
 - Depremzede ailenin şehit acısı
13 Ocak 2024 - 10:03

Depremzede ailenin şehit acısı... Çadıra Türk bayrakları asıldı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden gelen 9 şehit haberiyle 85 milyonun ocağına ateş düştü. Kahreden haber şehitlerimizin ailelerine bir bir ulaştırılırken en acı kare Kahramanmaraş'tan geldi. Depremde evleri yıkılan Şehit Müslüm Özdemir'in ailesinin kaldığı çadıra Türk bayrağı asıldı.
 - MİT, sınırdan 160 kilometre derinlikte vurdu
13 Ocak 2024 - 09:45

MİT, PKK'ya Avrupa'dan eleman toplayan ismi sınırdan 160 kilometre derinlikte vurdu

MİT, terör örgütü PKK'nın Avrupa’dan eleman toplayan Renas Raperin kod Faik Aydın’ı Irak’ta etkisiz hale getirdi. Faik Aydın, Türkiye sınırından yaklaşık 160 km derinlikte saklanıyordu.
 - İstanbul'da korkutan alevler
13 Ocak 2024 - 09:15

Çatıda başladı 2 binaya daha sıçradı, İstanbul'da korkutan alevler

İstanbul Kağıthane'de, 7 katlı bir çatısında yangın çıktı. Korkutan alevler 2 binaya daha sıçradı. Vatandaşlar panikle sokağa döküldü, mahsur kalan 4 kişi ise kurtarıldı.
 - İstanbul beyaz örtüye teslim olacak
12 Ocak 2024 - 09:24

AKOM saat verip uyardı… İstanbul’a kar fırtınası geliyor! Çok sayıda ilde etkili olacak

Son dakika haberi… Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 Ocak 2024 güncel hava durumunu yayımladı. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası yurt genelinde etkisini sürdürürken hava sıcaklıklar 10-11 derece birden düştü. AKOM’dan İstanbul için yeni bir uyarı yapıldı. İstanbul’a kar geliyor. Çok sayıda etkili olacak.
 - 'Depremzede çocuklardan bir tanesi bile kayıp değil'
11 Ocak 2024 - 14:28

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan 'kayıp depremzede çocuk' açıklaması

Dünyayı sarsan 'Epstein' skandalında, 1999 Marmara Depremi sonrası kaybolan çocukların ABD'ye kaçırıldığı iddiası gündem oldu. Yakın tarihin en büyük felaketlerinden biri olarak tarihe geçen Maraş depremlerinin ardından da çok sayıda depremzede çocuğun kaybolduğu iddia edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelen açıklamada "Depremzede 1912 çocuktan bir tanesi bile kayıp değil" bilgisi verildi.
Güncel - Güncel
10 Ocak 2024 - 19:12

Zaman aşımına 15 gün kala... 20 yıllık cinayette önce itiraf sonra inkar

Antalya'da, 20 yıl önce cinayet işleyen bir şahıs "Vicdan azabı duyuyorum" diyerek zaman aşımına 15 gün kala polise teslim oldu. Yargılanmasına başlanan sanık ilk duruşmada ise "Yalan söyledim" sözleri ile tahliyesini talep etti.
Güncel - Güncel
10 Ocak 2024 - 18:55

'Sosyete torbacısı' avukata suçüstü

İstanbul’da sosyete ve magazin dünyasına uyuşturucu satan avukat suçüstü yakalandı. Polisin adım adım takibiyle yakayı ele veren avukatın radarında ünlü eğlence mekanlarının olduğu kaydedildi.
 - Nakliyeci adresi verdi, 'eski eş' tetiği çekti
10 Ocak 2024 - 18:28

Nakliyeci adresi verdi, 'eski eş' tetiği çekti

Kadın cinayetlerinin son halkası olan Nursena Kozan'ı katleden eski eş Şafak Şahin'in ifadesi ortaya çıktı. Zanlı, Nursena'nın evinin adresini nakliye firmasından öğrendiğini söyledi, kendisini "Amacım kızımız hakkında konuşmaktı" sözleri ile savundu.
Başa Dön Sona Git