Güncel - Güncel
07 Ocak 2024 - 12:50

96 kişiye mezar olan Alpargün Apartmanı'nın enkazından adalet çığlığı

Maraş depremlerinin vurduğu illerde yıkılan binalar on binlerce kişiye mezar oldu. İhmaller zincirlerinin ortaya çıktığı binaların müteahhitlerine dair yargılamalar devam ederken Adana'da Alpargün Apartmanı'nda yakınlarını kaybedenler bir araya geldi, adalet istedi.
Güncel - Güncel
07 Ocak 2024 - 12:24

BUDO seferlerine sağanak engeli

Meteorolojinin uyarılarının ardından Marmara'da etkili olmaya başlayan sağanak deniz ulaşımını vurdu. BUDO'nun 8 seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
Güncel - Güncel
07 Ocak 2024 - 12:04

Van'da korkutan deprem! İşte Kandilli'den ilk veriler | Son depremler

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, Van'da saat 11.51'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Muradiye olan deprem 3.7 kilometrede kaydedildi.
 - İstanbul için kar tahmini değişti
07 Ocak 2024 - 10:14

Herkes o günü bekliyordu! İstanbul için kar tahmini değişti

Meteorolojiye göre, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava bugünden itibaren tüm yurdu etkisi altına alacak. 17 il için 'sarı' alarm verildi, İstanbul için ise kar tahmini değişti. Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, yaptığı açıklamada "İstanbul'da kar olasılığı ortadan kalkmaya başladı. Zaten düşük olasılıkta devam ediyordu. Sıcaklık "ısı adası" etkisinden dolayı kar sınırına düşmüyor" dedi. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri...
 - Havadaki felaketin ardından hepsi yere iniyor
07 Ocak 2024 - 09:51

THY, havadaki felaketin ardından Boeing 737 MAX 9 uçaklarını yere indirdi

ABD'de, Alaska Hava Yolları'na ait Boeing 737 MAX 9 tipi yolcu uçağının havadayken gövdesinden bir parça kopmasının ardından THY'den tedbir kararı geldi. THY, filosundaki 5 Boeing 737 MAX 9 tipi uçağını seferden çektiğini duyurdu.
 - 'Cumhuriyet tarihinin en karlı günleri geliyor'
04 Ocak 2024 - 21:50

Meteoroloji uzmanı il il açıklayıp, 'Cumhuriyet tarihinin en soğuk ve en karlı günleri geliyor' diyerek uyardı

Kışı erken karşlılayan Türkiye, yeni yılın ilk haftasına da yağışlı sistem etkisinde girdi. Sıcaklık bazı illerde 10 derece birden düşerken, Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den de 'dondurucu' uyarı geldi. Ökten il il açıklayıp 'Cumhuriyet tarihinin en soğuk ve en karlı günleri yolda' dedi.
Güncel - Güncel
04 Ocak 2024 - 15:38

Muğla'da feci kaza 3 can aldı!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştı. 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 kişi daha hayatını kaybedince ölü sayısı 3'e yükseldi.
 - İstanbul'da içinde öğrenci olan servis kaçırıldı
04 Ocak 2024 - 15:20

VIDEO | İstanbul'da şoke eden olay! İçinde öğrenci olan servis güpegündüz kaçırıldı

İstanbul Kadıköy'de, içinde öğrencilerin olduğu servis aracı kırmızı ışıkta durduğu sırada kaçırıldı. İhbarın ardından polis ekipleri alarma geçti. Öğrencileri ve hostesi araçtan indiren şüpheli bir süre sonra aracı da terk ederek kaçtı. Şüpheli her yerde aranırken olaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
 - Haksız tahrik indirimi oyunu!
04 Ocak 2024 - 14:57

Haksız tahrik indirimi oyunu! Tüfekle vurup sakat bıraktı, 'Hala seviyorum' dedi

Mersin'de, intörn doktor Nida Nur Nergiz'e pompalı tüfekle saldırarak sakat kalmasına neden olan Ersin Karakuş hakim karşısına çıktı. Sanığın kendisini, "Bu kadar sevdiğim bir insanı öldürme kastıyla hareket etmedim. Onu öldürmek isteseydim üst tarafına ateş ederdim, ayaklarına doğru ateş ettim. Kendisini hala seviyorum" sözleriyle savunması 'pes' dedirtti. Avukatlar ise sanığın haksız tahrik indiriminden yararlanmak için aldatma hikayesi uydurduğunu belirtti.
Güncel - Güncel
04 Ocak 2024 - 12:04

MSB: Son bir haftada 36 terörist etkisiz

MSB, terör örgütlerine karşı yurt içinde ve sınır ötesinde operasyonların devam ettiğini, son bir haftada 36 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Gara, Metina, Hakurk ve Asos'ta da 24 terör hedefi imha edildi.
 - Önce Sibirya soğuğu sonra kar geliyor
04 Ocak 2024 - 12:04

Meteoroloji ve AKOM uyardı! İstanbullular dikkat! Sibirya soğukları yola çıktı, 8-9-10 Ocak’ta kar geliyor

Son dakika haberi… İstanbul için yeni bir uyarı yapıldı. İBB (AKOM) ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ortak açıklamada, 8 Ocak Pazartesi’den itibaren Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının kent genelinde etkili olacağı belirtildi. Sıcaklıkların 5-8 derece birden düşeceği 9 Ocak Salı günü kentin yükseklerinde, 10 Ocak Çarşamba günü de kent genelinde kar yağışların görüleceği ifade edildi.
Güncel - Güncel
04 Ocak 2024 - 11:43

Bingöl'de operasyon: Teröristlerin 8 katlı mağarası bulundu

Bingöl'de terör örgütü PKK'ya karşı düzenlenen operasyonda teröristlere ait bir mağara tespit edildi. 8 katlı olduğu belirlenen mağarada çok sayıda el yapımı patlayıcı düzeneği ele geçirildi.
 - Karadeniz’den başlayıp İstanbul’a kadar gelecek
04 Ocak 2024 - 09:30

Karadeniz’den başlayıp İstanbul’a kadar gelecek, kar kapıya dayandı! (4 Ocak 2024 il il hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4 Ocak 2024 güncel hava durumu raporunu yayımladı. Buna göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken bazı yerlerde karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Özellikle Doğu Karadeniz’de karla karışık yağmurun yağması öngörülüyor. İşte 4 Ocak 2024 Perşembe il il hava durumu raporu…
 - Türkiye'nin en güvenli yeri belli oldu
03 Ocak 2024 - 19:36

Japon deprem uzmanı Türkiye'nin depreme karşı 'en güvenli' şehrini açıkladı

Son dönemde hem batıda hem de doğuda depremler peş peşe geldi. 6 Şubat depremlerinin ardından vatandaş her sarsıntıda büyük panik yaşarken, Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye'nin depreme karşı 'en güvenli' şehrini açıkladı.
Güncel - Güncel
03 Ocak 2024 - 16:41

Interpol kırmızı bültenle arıyordu, İzmir'de yakalandı

Avrupa ülkelerinde ikamet izni çıkarma vaadiyle insanları dolandıran uluslararası şebekenin üyesi olan Masoomeh Taheri İzmir'de yakalandı. Kafes-28 operasyonu kapsamında İzmir polisi tarafından yakalanan Taheri, Interpol tarafından da kırmızı bültenle aranıyordu.
Güncel - Güncel
03 Ocak 2024 - 15:04

Bayrampaşa Belediyesi'nde korkutan alevler

İstanbul'da Bayrampaşa Belediyesi'nde arşiv bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Panik ve korkuya neden olan alevler kısa sürede söndürüldü. Dumandan etkilenen 4 kişiye ise müdahale edildi.
Güncel - Güncel
03 Ocak 2024 - 14:57

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem | Son depremler

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre deprem bölgesi bir artçı ile daha sallandı. Kahramanmaraş'ta saat 14.40'ta 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Güncel - Güncel
03 Ocak 2024 - 14:39

Hayvana şiddete kelepçe! Balkona çıkıp sokaktaki kedileri vurdu

Ankara'da hayvanseverlerin baktığı kediler rahatsızlanınca isyan ettiren gerçek ortaya çıktı. Ömer Ayhan A. isimli kişinin balkona çıkıp tüfekle sokaktaki kedilere ateş ettiği öğrenildi. Tutuklanan şüphelinin kendini 'gürültü yapıyorlardı' sözleriyle savunması 'pes' dedirtti.
 - PKK'nın tabur sorumlusu Türkiye sınırında etkisiz!
03 Ocak 2024 - 10:42

MİT, Irak'a kadar adım adım izledi: 'Berhudan Kelhor' Türkiye sınırında etkisiz!

MİT'in Süleymaniye'de hız kesmeden yürüttüğü operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Irak'a kadar adım adım takip edilen PKK'nın tabur sorumlusu İslam Cehanfer'i, Türkiye sınırına yaklaşık 200 kilometre uzaklıkta etkisiz hale getirildi.
 - İşçilerin yemeğini ve servisi kesen patrondan skandal görüntüler!
02 Ocak 2024 - 17:26

İşçilerin yemeğini ve servisi kesen patrondan skandal görüntüler! Bakanlık soruşturma başlattı

Kocaeli'de işçilerin yemek ve servisini kesmesiyle gündeme gelen patronun skandal görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde işçisinin elindeki kağıtları vurarak düşüren patronun yerden aldığı kağıtları kağıtları suratına fırlattı, bakanlık soruşturma başlattı
Güncel - Güncel
02 Ocak 2024 - 16:43

'Bu insanlığa, Müslümanlığa sığmaz' 5 yavru köpeği çöpe attılar!

Edirne Keşan'da, 5 yavru köpek bir koli içerisinde çöpe atıldı. Köpekler temizlik işçisinin dikkati sayesinde kurtuldu. Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı ise "Bu insanlığa, Müslümanlığa sığmaz. Kimsenin böyle davranmaya hakkı yok" sözleriyle isyan etti.
Başa Dön Sona Git