Güncel - Güncel
17 Aralık 2023 - 13:02

Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor! O işlemi yapmayanın elektrik, su, doğal gaz sayacı sökülecek, son 12 gününüz kaldı

Yeni yıl öncesi birçok alanda yenilenmeye gidilmeye devam ediliyor. Gelen son dakika haberi ise milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor. 81 ilde doğalgaz, su ve gaz sayaçları değişiyor. Resmi Gazete’de yayımlandı. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren uygulanacak.
Güncel - Güncel
17 Aralık 2023 - 12:57

Fırat Kalkanı'nda 7 terörist etkisiz

Fırat Kalkanı bölgesinde operasyonlara devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri, 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. 
Güncel - Güncel
17 Aralık 2023 - 12:50

Adıyaman'da deprem! İşte Kandilli'den ilk veriler

Deprem bölgesi artçı depremlerle sallanmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, saat 12.23'te Adıyaman'da 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 1.6 km olarak ölçüldü.
Güncel - Güncel
17 Aralık 2023 - 10:34

Sürücüler az daha kaza yapıyordu… Şimdiye kadar ki en büyük geyik! Arabalar yanında oyuncak gibi kaldı

Vahşi doğa ile iç içe bulunan ABD’nin Alaska eyaletinde kaydedilen görüntüler şaşkına çevirdi. Otoyolun ortasında bir anda belirdi. Sürücüler gördüğü şeye inanamadı. Şimdiye kadar ki en büyük geyik! Arabalar yanında oyuncak gibi kaldı.
Güncel - Güncel
17 Aralık 2023 - 10:07

Özgür Demirtaş’ın Twitter aboneliğinden kazandığı para ifşa oldu! "Aboneliği kaldırmayacağım” diyerek isyan etti

Ekonomi alanında yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bu sefer kendi kazancıyla gündemde. Dilan Polat olayında birçok çarpıcı açıklamalarda bulunan Demirtaş’ın Twitter aboneliğinden kazancı gündem oldu. "Aboneliği kaldırmayacağım” diyen Demirtaş bakın aylık ne kadar kazanıyormuş?
Güncel - Güncel
17 Aralık 2023 - 08:53

İBB deposunda korkutan alevler

Kartal'daki İBB deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Korkutan alevler kısa sürede kontrol altına alındı, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Güncel - Güncel
16 Aralık 2023 - 23:26

Hava ulaşımına sis engeli! Diyarbakır-İstanbul, Ankara ve İzmir uçak seferleri iptal

Diyarbakır’da akşam saatlerinde etkili olan sis hava ulaşımında aksamalara sebep oldu. Diyarbakır-İstanbul, Ankara ve İzmir uçak seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.
Güncel - Güncel
16 Aralık 2023 - 22:22

Kırklareli'nde dehşet! Yanık kokusu alan arkadaşı fark etti, cesedi bulundu

Kırklareli’nde meydana gelen olayda bir başına yaşayan Ramadan Temel’den haber alamayan arkadaşı evine gitti. Yanık kokusu alınca durumu yetkililere haber verdi. Eve giren ekipler adamın cesedini buldu.
Güncel - Güncel
16 Aralık 2023 - 21:27

Edirne'de korkunç olay! Havlayan köpeğe taş atan 2 genç kurşuna dizildi, 1'i öldü, diğeri yaralı

Edirne'de misafirliğe gittikleri evde kendilerine havlayan köpeğe taş atan 2 genç, köpeğin sahibi olan arkadaşları tarafından kurşuna dizildi. Gençlerden biri canından oldu, diğeri de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 - Erdoğan 'Ciddi bir yozlaşma yaşıyoruz' diyerek duyurdu
16 Aralık 2023 - 21:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin varlığı yetiştirdiği neslin donanımına bağlıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Ödülleri Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında son günlerde popülerleşen yabancı sosyal medya platformlarına dikkat çekti. Erdoğan, "Batı ülkeleri başta olmak üzere toplumların geleceklerinden endişe duymasının sebebi yeni nesillerin avuçlarından kayıp gittiğini görmesidir. Yeni neslimizi yeni iletişim mecralarının sinsi etkilerine karşı korumalıyız. Son dönemde ciddi bir erozyon hatta yozlaşma yaşandığını görüyoruz" dedi.
Güncel - Güncel
16 Aralık 2023 - 20:43

Fethiye'de deprem oldu! AFAD ilk verileri paylaştı

Son deprem haberi Fethiye'den geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin derinliği 29 km olarak açıklandı. AFAD son sarsıntıya ilişkin ilk verileri paylaştı, işte son gelişmeler...
Güncel - Güncel
16 Aralık 2023 - 20:09

Yasa değişti, herkes gözünü Almanya'ya dikti! İşe alınacak meslek grupları belli oldu: İşte aranan şartlar

Almanya’da çalışmak isteyenlerin yakından takip ettiği Nitelikli İşgücü Göçü Yasası’nda yeniden düzenlemeler yapılmaya başladı. Başta teknoloji sektörü olmak üzere birçok meslek grubuna iş imkanı doğdu. Ancak bu ülkeye gidebilmek için bazı kriterler şart. İşte detaylar...
 - Diyarbakır savaş alanına döndü!
16 Aralık 2023 - 19:08

Diyarbakır savaş alanına döndü! Taş, sopa yetmedi kaleşnikof çıkardılar: 9 yaralı

Diyarbakır'da kaçak elektrik kontrolü yapmaya giden ekipler çatışmanın ortasında kaldı. Aralarında husumet olduğu öğrenilen iki gurup taş ve sopalarla birbirine girdi. Ardından biri kaleşnikofla sağa sola ateş açtı. İhbar üzerine adrese onlarca polis sevk edildi, ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı.
Güncel - Güncel
16 Aralık 2023 - 18:06

Zonguldak'ta kan donduran olay! 'Sakın yukarıya çıkma' notu bırakmıştı, cesedi bulundu

Zonguldak'ta 3 katlı bir iş yerinin orta katında "sakın yukarı çıkma" notunu bulan çalışanlar harekete geçti. Üçüncü kata çıktıklarında ise korkunç bir manzara ile karşılaştılar...
Güncel - Güncel
16 Aralık 2023 - 14:45

Bursa'da korkutan yangın! Siyah dumanlar gökyüzünü kapladı

Bursa'da bir tekstil fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm fabrikayı sardı, siyah dumanlar gökyüzünü kapladı. Paniğe neden olan yangınla ilgili Vali Demirtaş'tan ilk açıklama geldi. 180 kişinin 50 araçla müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışması sürüyor.
 - 3 bine yakın firari 'Çember'e alındı
16 Aralık 2023 - 08:26

81 ilde 'Çember' operasyonu! 2 bin 842 firari yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son üç gün içinde 81 İlde eş zamanlı olarak “Aranan Şahıslara Yönelik” gerçekleştirilen “Çember-9 Operasyonlarında” arama kaydı bulunan 2 bin 842 firarinin yakalandığını açıkladı.
 - Yeniden aday yapılmayacaklar
16 Aralık 2023 - 05:36

Afet bölgesinde nöbet değişimi! Yeniden aday yapılmayacaklar

31 Mart'ta yapılması planlanan yere seçimlerde AK Parti deprem bölgesindeki 6 ilin belediye başkanını değiştirmeyi planlıyor. Gaziantep’in durumu ise belli değil.
Güncel - Güncel
16 Aralık 2023 - 04:27

Adalet Bakanı Tunç da başıboş hayvanlardan dertli

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Anadolu Medya Federasyonunda basın kuruşlarının temsilcileriyle yaptığı sohbette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  
Güncel - Güncel
16 Aralık 2023 - 03:10

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
 - 3 bakanlık başıboş köpekler için düğmeye bastı
15 Aralık 2023 - 22:51

Saldırılar son noktaya ulaştı... 3 bakanlık başıboş köpekler için düğmeye bastı

Son dönemde Ankara, Muş ve İstanbul'dan gelen acı haberler başıboş köpek sorununu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Onlarca kişi köpeklerin saldırısı sonucu hastanelik olurken hükümet düğmeye bastı. 3 bakanlık ortak çalışma ile başıboş sokak köpekleri sorununa çözüm üretecek.
 - 7 ve üzerinde deprem beklediği yerleri sıraladı
15 Aralık 2023 - 21:54

Son açıklamalara ateş püsküren Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 ve üzerinde deprem beklediği yerleri sıraladı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Türkiye'nin 7 deprem kuşağının üretebileceği en büyük depremleri sıraladı. Ercan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda isim vermeden bazı uzmanlara ateş püskürdü.
Başa Dön Sona Git