1 kişiyi canından eden Çorum'daki dehşet kamerada: İnsanlar birbirine girdi!
Çorum'da bir kişinin öldüğü 33 kişinin yaralandığı patlamanın neden olduğu panik kameralara yansıdı. Vatandaş kamerasına yansıyan anlarda ortalığın savaş alanına döndüğü ve insanların panikle kaçıştığı görüldü.
Dün Çorum Osmancık Caddesi'nde korku dolu anlar yaşandı. Hilal Apartmanı'nın 3'üncü katındaki evde doğalgazdan kaynaklandığı düşünülen bir patlama gerçekleşti.
Patlamada 1 kişi hayatını kaybederken 33 kişi yaralandı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan 30'u yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Tedavisi süren 3 vatandaşın ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
SOKAK TOZDAN GÖRÜNMEDİ
Yaşanan patlama sonrasında yaşanan panik anlarının görüntüleri ortaya çıktı. Bir vatandaş tarafından kaydedilen cep telefonu görüntülerinde, patlamadan saniyeler sonra vatandaşların büyük panikle koştuğu görülüyor.
Patlama sebebiyle sokak toz dumanı ile kaplanıyor.