1 Mayıs olaylarında tutuklama kararı! Polise taş ve sopalarla saldırmışlardı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
1 Mayıs olaylarında tutuklama kararı! Polise taş ve sopalarla saldırmışlardı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane Meydanı'nda polislere taş, sopa ve demir çubuklarla saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 11 şüpheli daha tutuklandı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane Meydanı'nda polislere taş ve sopa ve demir çubuklarla saldırıda bulundukları için 65 şüpheli gözaltına alınmıştı.

TERÖR SUÇLAMASINDA BULUNULDU

Şüphelilerden 52’si "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Kanunu'na muhalefet", "terör örgütü propagandası yapmak" ve "kamu görevlisine direnmek" suçlarından tutuklama talebiyle, 13 şüpheli ise adli kontrol hükümleri uygulanması istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

38'İ TUTUKLANMIŞTI

Gözaltına alınan 65 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilmiş, adliyeye sevk edilen zanlılardan 38'i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

11 ŞÜPHELİ DAHA TUTUKLANDI

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösterdikleri belirlenen 12 şüpheli daha tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderildi. Mahkemece şüphelilerden 11'i hakkında tutuklama kararı verildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...