- Araç içinde cesetler bulundu, sır perdesi aralandı
29 dakika önce

Korkunç olay! Araç içerisinde 2 kişi ölü bulundu

Elazığ'da bir araç içerisinde 2 kişinin cesedi bulundu. İlk belirlemelere göre şahsın önce kadını öldürdüğü, ardından intihar ettiği öğrenildi. Kadının ailesinin ise dün kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
43 dakika önce

Denizli’de sır ölüm: Ahmet Durmuş genç yaşta vefat etti

Denizli'de çakmak gazına maruz kalması sonucu fenalaştığı iddia edilen 18 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 - Henüz 22 yaşındaydı! Geçirdiği operasyon sonu oldu
1 saat 18 dakika önce

Üniversiteli genç, mide balonu operasyonunda hayatını kaybetti

Mersin'de 22 yaşındaki üniversite öğrencisi, Mersin'de özel bir hastanede mide balonu taktırmak için yaptırdığı operasyon sırasında hayatını kaybetti. Oğlunun ölümünde ihmal olduğunu öne süren baba Hasan Gül, ihmal iddiasıyla hastane ve doktor hakkında hukuki süreç başlattı.
 - Antalya'nın Aksu ilçesi alevlere teslim!
1 saat 51 dakika önce

Antalya'nın Aksu ilçesi alevlere teslim!

Antalya'nın Aksu ilçesindeki ormanlık alanda öğlen saatlerinde yangın çıktı. Saatler sonra kontrol altına alınan yangında 12 hektar ormanlık alan zarar gördü.
 - Kayseri'deki provokasyona 13 tutuklama
2 saat 20 dakika önce

Bakan Yerlikaya: Kayseri'deki olaylarla ilgili 13 kişi tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriyelilere yönelik başlatılan olaylarla ilgili 855 kişinin gözaltına alındığını ve 13 kişinin tutuklandığını, 145 kişi hakkında adli kontrol kararı verildiğini söyledi. 
 - Açık açık meydan okudu: Asla müsaade yok!
2 saat 32 dakika önce

Erdoğan'dan Kayseri'deki provokasyonu hatırlatıp meydan okudu: Asla müsaade etmeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta Suriyeli göçmenleri üzerinden Kayseri'de çıkarılan provokasyonlara tepki gösterdi. Erdoğan, "Türkiye’de ırkçı akımlar oluşturup kardeşlik iklimini bozmayı amaçlayanlar, karanlık odaklardan aldıkları talimatları yerine getirme gayretindeler. Fakat biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara müsaade etmeyiz." dedi.
 - Olası görüşmenin gündemini tek tek sıraladı
3 saat 4 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Putin'le Esad'a bir davetimiz olabilir

Kazakistan dönüşü uçakta açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Esad ile görüşebileceğini belirtti. Erdoğan, "Putin ile Esad’a bir davetimiz olabilir. El birliği ile terör yapılarının kökünün kazınması, Suriye’nin geleceğinin inşası için mühim. Suriye’nin demokratik altyapısının inşası, kapsayıcı barışın sağlanması önemlidir." dedi.
 - FETÖ'den TSK'ya itibar suikastı
3 saat 17 dakika önce

FETÖ'den TSK'ya itibar suikastı! MSB'den Tuğgeneral Yılmaz açıklaması

MSB, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Tuğgeneral Esat Mahmut Yılmaz’ın fotoğrafını, adı insan kaçakçılığına karışan ve tutuklanan emekli Tuğgeneral Bilal Çokay olarak kullananlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.
 - Seyahatsever projesi için başvurular başladı
3 saat 22 dakika önce

Seyahatsever projesi için başvurular başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere GSB yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projesi için başvuruların başladığını duyurdu.
 - Havalimanlarında yeni dönem!
3 saat 37 dakika önce

Havalimanlarında 'elle arama' dönemi başladı! Kabul etmeyen uçağa alınmayacak

Sivil havacılıkla ilgili teklif yasalaştı. Buna göre; havaalanı girişlerinde hâkim ve savcılar dahil hiçbir istisna uygulanmaksızın tüm yolcular aranacak. Kabul etmeyenler, uçağa alınmayacak. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda güvenlik noktasında üstü aranan Hâkim Aykut Resuloğlu, “Hâkimler aranmamalı” diyerek dava açmıştı. Söz konusu davayı görüşen Danıştay 10. Dairesi’nin bu yönde karar vermesi büyük tepki toplamıştı.
 - Mahkeme başkanı o ismi görür görmez kovdu
3 saat 38 dakika önce

Sinan Ateş davasında 5. gün! Mahkeme başkanı Tanal'ı görür görmez salondan çıkarttı

Sinan Ateş cinayeti davasının beşinci celsesi başladı. Tanık ifadeleri alınırken mahkeme başkanı, duruşmanın başında CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'ın "mahkeme başkanına sataştığı" gerekçesiyle dün salondan çıkartıldığını anımsattı. Tanal'ın bugün de salonda olduğunu belirten başkan, vekilin salondan çıkarılmasını istedi. 
 - Kendisini çeken kadını sopayla dövdü
4 saat 2 dakika önce

Sokak köpeklerine yemek bırakan kadını sopayla dövdüler

İstanbul Maltepe'de bir kadının sokak köpeklerini beslemek için bıraktığı yemeği gören yaşlı çift, duruma tepki gösterdi. Yaşlı çift, kadına sopayla saldırırken o anlar kayıt altına alındı.
 - Herkes hacca gittiğini sanıyordu, hapiste çıktı
4 saat 14 dakika önce

Herkes hacca gittiğini sanıyordu, hapiste çıktı! ‘Gerçek gaspçı Hüseyin benim’

Gerçekleştirdiği gasp sonrasında “4 kere hacca gidip geldim, aha dayıya sor” videosuyla ünlenen Hüseyin Taşkıran, sosyal medyada bir kişinin kendisinin yerine geçtiğini belirtti. Hapiste olan Taşkıran, bahsettiği şahsın dolandırıcı olduğunu söyleyerek “Aha dayıya sorun, gerçek gaspçı Hüseyin benim” dedi.
 - Bozkurt selamı bu kez minderden geldi!
4 saat 35 dakika önce

Bozkurt selamı bu kez minderden geldi! Önce Merih Demiral şimdi Alperen Berber

Milli futbolcu Merih Demiral'ın Euro 2024'te yaptığı bozkurtlu gol sevincinin yankıları sürerken bu kez milli güreşçi Alperen Berber Avrupa şampiyonluğunu bozkurt işareti yaparak kutladı. 
 - Esad'la görüşmek için Suriye'ye gidiyor! Tarih verdi
5 saat 13 dakika önce

Özgür Özel Suriye'ye gidip Esad'la görüşecek! Tarih verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel kısa bir süre içerisinde Suriye'ye gidip Esad'la görüşeceğini açıkladı. Özel, "2,5-3 aydır çalışıyoruz. Belli noktaya geldik. Temmuz ayı içinde gerçekleşmesini umut ediyoruz. Bir tarih belirleyeceğiz. Lübnan üzerinden gideceğiz." ifadelerini kullandı.
 - Uzman çavuş hastane tuvaletinde ölü bulundu
5 saat 28 dakika önce

Siirt'te korkunç olay! Uzman çavuş hastane tuvaletinde ölü bulundu

Siirt İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Bahri Erciyes, tedavi için gittiği hastanenin tuvaletinde ölü olarak bulundu.
 - "Suriyelilerin kimlik bilgisi sızdırıldı" iddiasına açıklama
5 saat 32 dakika önce

Suriyelilerin kimlik bilgilerinin sızdırıldığı iddialarına açıklama geldi

Dün 14 yaşındaki bir çocuk tarafından yönetildiği tespit edilen hesaptan Suriyelilere yönelik provokasyon çağrısı yapıldı. Güvenlik güçleri harekete geçerken Göç İdaresi Başkanlığı da hesap üzerinden Suriyelilerin kimlik bilgilerinin sızdırıldığı iddialarına dair açıklama yaptı.
 - Mersin'de feci kaza! 22 yaşındaki genç canından oldu
5 saat 49 dakika önce

Mersin'de feci kaza! 22 yaşındaki genç canından oldu

Mersin'de otomobil motosiklet ile çarpıştı. Feci kazada motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Mustafa Şimşek hayatını kaybetti.
 - Kayıp kızlar için seferber oldular! Bulundukları yer...
5 saat 53 dakika önce

Bütün şehir kayıp 3 kız için ayağa kalktı! Bulundukları yer pes dedirtti

Bursa’da paten kaymak için evden çıkıp AVM'ye giden 3 kız arkadaş şiddetli yağmur nedeniyle metro seferleri iptal olunca evlerine dönemedi. Kızlar AVM’de mahsur kalınca, kendilerine ulaşamayan aileleri ve yakınları adeta seferber oldu. AVM'nin güvenlik görevlisinden gelen telefonla aileler sevince boğuldu.
 - Koca soyadı geri dönüyor
6 saat 5 dakika önce

Kadının soyadı sil baştan! Bekarlık soyadını tek başına kullanamayacak

Kadının bekarlık soyadını eşinin soyadıyla birlikte kullanılabilmesi düzenlemesi 9. Yargı Paketi'ne girdi. AYM kararının gerekçesinde 'aile bütünlüğü'  dikkate alındı. 
 - DEAŞ'a Bozdoğan darbesi! Çok sayıda gözaltı var
7 saat 7 dakika önce

DEAŞ'a Bozdoğan darbesi! Çok sayıda gözaltı var

16 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-48” operasyonlarında 45 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok miktarda para ve dijital materyale ele geçirildi.
Sona Git