- Korkudan aracına 'Suriyeli değilim' yazısı astı
28 dakika önce

Saldırıya uğramaktan korktu aracına "Suriyeli değilim" yazısı astı

Kocaeli'de yaşamını kağıt toplayarak geçiren Siverekli Barış İrgen'in yolu Suriyeli sanıldığı için kesildi. İrgen saldırıya uğramaktan korktuğu için aracına "Suriyeli değilim" yazısı astı. 
 - Termometreler 40 dereceyi aşacak
1 saat 27 dakika önce

Meteoroloji'den 'pazar' uyarısı! Bazı illerde sıcaklık 40 dereceyi aşacak

Temmuz ayının ilk haftası geride kalırken, pazar planı yapanları yakından ilgilendiren rapor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde kuvvetli sağanak beklenirken, Güneydoğu Anadolu'da ise termometreler 40 dereceyi aşacak.
Gündem - Gündem
1 saat 33 dakika önce

Bir haftada 444 bin 910 sürücüye ceza yağdı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 27 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 aracın denetlendiğini duyurdu. Yerlikaya, çakar mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullanan 215 sürücüye ise işlem yapıldığını açıkladı. 
 - Samsun'da can pazarı! İki araç çarpıştı, yaralılar var
2 saat 24 dakika önce

Samsun'da can pazarı! İki araç çarpıştı, yaralılar var

Samsun'da iki araç kavşakta çarpıştı, feci kazada can pazarı yaşandı. Araçlar hurda yığınına dönerken ilk belirlemelere göre kişi yaralandı.
 - Skandal Barış Alper paylaşımına tepki yağdı
3 saat 41 dakika önce

Murat Gevrek'in skandal Barış Alper paylaşımı sonrası bakanlıktan açıklama geldi!

A Millî Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Berlin’de kıran kırana geçen mücadelede ilk yarıyı 1-0 önde kapatan millilerimiz 70 ve 76’ncı dakikalarda gelen peş peşe gollerle turnuvaya veda etti. Maç sırasında Gençlik ve Spor Bakanlığı Hatay Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek'in küfürlü Barış Alper paylaşımı gündeme damga vurdu. Bakanlıktan konu ile ilgili açıklama geldi.
 - Bugün düğünü vardı! Damat kendi eğlencesinde vuruldu...
3 saat 50 dakika önce

Bugün düğünü vardı! Damat kendi eğlencesinde vuruldu...

Haber Erzurum'dan geldi, düğün eğlencesi kanlı bitti. Silahla vurulan damat hastaneye kaldırıldı.
Gündem - Gündem
4 saat 15 dakika önce

Kocaeli'de korkunç olay! Kaybolduktan 4 saat sonra parçalanmış cesedi bulundu

Kocaeli'de arkadaşlarının uyarısına rağmen gece yarısı denize giren adam kayıplara karıştı. 4 saat süren arama çalışmalarının ardından talihsiz adamın cesedi parçalanmış bir halde bulundu.
 - CHP öğretmeni çöpçü yaptı
7 saat 39 dakika önce

CHP öğretmeni çöpçü yaptı

Atanamayan öğretmenler için miting düzenleyen CHP, kendi belediyesinde görevli eğitimcileri temizlik işçisi yaptı! Şehitkamil Belediyesi işten çıkardığı 60 temizlik işçisi yerine öğretmenleri görevlendirdi.
 - Biri daha yakalandı: "Şerefli Türk halkından özür dilerim"
11 saat 40 dakika önce

MİT Suriye'de Türk bayrağına saldıran bir kişiyi daha yakaladı

MİT, Suriye'de Türk bayrağına yapılan saldırıda yer alan kişileri tek tek yakalamaya devam ediyor. Azez'den provokasyonda Türk bayrağına saldıran bir kişi daha yakalandı.
 - Evini ateşe verip öyle bir şey yaptı ki...
13 saat 6 dakika önce

Muğla'da yaşayan bir kişi evini yakıp kendini 25 metrelik kuyuya attı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan bir kişi, evini ateşe verdikten sonra kendinin bahçesindeki 25 metrelik kuyuya attı. Yangını söndüren itfaiye ekipleri, kuyudaki adamı da sağ olarak kurtardı.
 - İsrail Gazze'de BM okulunu vurdu
13 saat 41 dakika önce

İsrail Gazze'de BM okulunu vurdu! En az 16 ölü, 50 yaralı var

İsrail'in Gazze Şeridi'nin merkezindeki BM'ye ait okula bomba yağdırdı! Saldırıda ilk belirlemelere göre 16 Filistinli hayatını kaybetti, en az 50 Filistinli yaralandı.
 - Önce dövdü sonra bıçakladı
13 saat 53 dakika önce

Kağıthane'de yaşan genç kız aldatan sevgilisini intikam için önce dövdü sonra bıçakladı

Kağıthane'de yaşayan 17 yaşındaki E.K., erkek arkadaşı Ömer K. tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra inanılmaz bir intikam aldı. "Konuşacağız" diyerek erkek arkadaşını buluşmaya çağıran gen kız, 22 yaşındaki Ömer K.'yı önce darbetti, ardından bacağından bıçakladı.
Gündem - Gündem
14 saat 17 dakika önce

Naci Görür'den çok konuşulacak deprem çıkışı! O şehri uyardı, biz de biteriz

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, "depremler ne zaman bitecek?" sorusuna çok konuşulacak cevap verdi. Depremin bitmesinin dünyanın ölümü anlamına geldiğini söyleyen Görür, Mardin'i deprem konusunda uyardı.
 - CHP'li isimden tartışmalı paylaşım
14 saat 29 dakika önce

CHP'li Kemal Güneri'nin bozkurt işareti için 'faşizm' paylaşımı olay oldu

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, Merih Demiral'ın yaptığı sevinç sonrası gündem olan bozkurt işareti hakkında tartışmalı bir paylaşımda bulundu. Türklüğün sembolü bozkurt işaretinin üzerinde 'faşizm' yazan bir paylaşım yapan CHP'li Güneri'ye sosyal medyada tepki yağdı.
Gündem - Gündem
15 saat 35 dakika önce

İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da yarın 15.00 ile 19.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü alternatif güzergahlar duyurdu.
 - Gelin ve damat şokta! Düğüne saatler kala...
15 saat 45 dakika önce

Gelin ve damat düğüne giderken trafik kazası yaptı

Damat Adem B. ve gelin Sebanur A., Kocaeli'deki düğünleri için yola çıkmıştı ancak hayatlarının şokunu yaşadılar. Düğüne saatler kala meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Gündem - Gündem
16 saat 6 dakika önce

İzmir Ödemiş'te çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor

İzmir'in Ödemiş ilçesinde çıkan yangın için bölgeye akın eden ekiplerin, havadan ve karadan müdahale ettikleri yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.
 - Avrupa’nın 1600 yıllık kuyruk acısı!
16 saat 13 dakika önce

Merih’in ‘bozkurt’u bahane mi? Avrupa’nın 1600 yıllık kuyruk acısı!

Euro 2024 son 16 turunda Avusturya’yla karşılaşan A Milli Takım, Merih Demiral’ın yıldızlaştığı gecede 2-1’lik skorla çeyrek finale yükseldi. Dünyada galibiyetten çok Merih Demiral’ın ‘bozkurt’ işaretiyle yaptığı gol sevinci konuşuldu. UEFA’nın haksız bir şekilde Demiral’a verdiği 2 maçlık skandal men cezası gündeme bomba gibi düştü. Bu haksız ceza akıllara “Avrupa’nın kadim kuyruk acısı nasıl başladı?” sorusunu getirdi.
 - "Hakkımız yendi, sahada alacağız"
16 saat 33 dakika önce

İmamoğlu "bozkurt" için sessizliğini bozdu: "Hakkımız yendi, sahada alacağız"

Bozkurt olayının ardından sessizliğiyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hollanda maçına saatler kala A Milli Futbol Takımı'na destek verdi. İmamoğlu, "Hakkımız yendi, sahada alacağız" dedi.
 - Teröristler her şeylerini bırakıp kaçıyor
16 saat 41 dakika önce

PKK'lı teröristler Irak'ın kuzeyinde mühimmatlarını bırakıp kaçıyorlar

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlarda 2 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Dergele ve Miska köyleri arasında teröristlerin mühimmatlarını bırakıp kaçtıkları görüldü.
Gündem - Gündem
16 saat 45 dakika önce

Silivri'de korkutan yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Silivri Semizkumlar mevkiinde çıkan anız yangınının büyüyerek ilerlemesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Sona Git