- Başıboş sokak köpekleri dehşet saçtı
53 dakika önce

Başıboş sokak köpekleri 5 yaşındaki çocuğa saldırdı! Durumu kritik

Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Abbas yere düştü. Düştüğü yerde 5 köpeğin yeniden saldırısına uğrayan çocuğun hayati tehlikesi var.
 - Belediye başkanının paylaşımına yorum yağıyor
1 saat 15 dakika önce

Bolu Dağı mı Düzce Dağı mı? Belediye başkanının paylaşımına yorum yağıyor

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Doğru bilinen yanlışlar vardır. Bunlardan birisi de 'Bolu Dağı' ismidir. Bu yanlışı düzeltelim. Bu dağın doğru adı Düzce Dağı" dedi. Paylaşımın altına ise yorum yağdı.
 - Kaybolan oğlunu kullanıp haftalarca çalıştırdılar
1 saat 21 dakika önce

Kaybolan oğlunu kullanıp haftalarca çalıştırdılar: Her cuma aynı yalan...

Adana'da işçi İsmail Güneş, çalıştığı tarlanın sahibi tarafından 340 bin lira dolandırdı. Tarla sahibinin kendisine "Depremde kaybolan oğlunu buldum" dediğini öne süren Güneş, "4 hafta para almadan çalıştım. Her hafta cuma günü geldiğinde oğlumun üzerinden gelişmeler var, oğlunu getireceğiz, oğlunu Suriye'de bulduk gibi cümleler ile beni oyalayıp kandırdı. Keşke oğluma olan zaafımı bana karşı kullanmasaydı" diyerek yaşadıklarını isyan etti. 
 - İş adamlarının feci sonu! Boğularak can verdiler
1 saat 25 dakika önce

Yüzmeye gitmişlerdi! İş adamı iki arkadaş boğularak hayatını kaybetti

Sakarya'dan yüzmek için Kandıra'ya giden iki iş insanı boğularak hayatını kaybetti. İki arkadaş otopsinin ardından birlikte defnedilecek.
 - Bu kadarı da vicdansızlık! Depremzedeye şok
1 saat 44 dakika önce

Adıyaman'da depremzedenin konteyneri soyuldu

6 Şubat depremlerine Adıyaman'daki evinde yakalanan depremzeden İlhan T., konteynerde hayatını sürdürüyor. Adıyaman merkez Altınşehir Mahallesi K-1 Konteyner Kent'te yaşayan depremzede İlhan T'nin konteyneri soyuldu.
Gündem - Gündem
2 saat 18 dakika önce

3 kadın hırsız girdiği evden 360 bin liralık altın çaldı! Yakayı böyle ele verdi...

Adana'da 9'uncu kattaki apartman dairesine giren 3 kadın hırsız, 360 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldı. Kadınların apartmana giriş ve çıkışları güvenlik kamerasına yansıdı. İçlerinden biri operasyonla yakalandı, diğerleri kayıp...
 - Boğuldu diye ırmakta aradılar! Bulunduğu yer pes dedirtti
2 saat 18 dakika önce

Ekipler boğuldu diye ırmakta aradı! Bulunduğu yer pes dedirtti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ırmağa girdiği arkadaşını göremeyen şahıs, hemen kayıp ihbarında bulundu. Saatlerce aranan şahsın, ırmaktan çıkıp evine gittiği tespit edildi.
 - Meron bombalanarak yok edildi
2 saat 58 dakika önce

Hizbullah İsrail'in en önemli üslerinden biri olan Meron'u bombalayarak yok etti

Filistin'de soykırım yapan İsrail ordusu, aynı zamanda Lübnan'a da saldırılar düzenlemeye devam ediyor. Anbean takip edilen İsrail sınırındaki çatışmalardan dünya gündemine bomba gibi düşen bir haber geldi. Hizbullah, İsrail için çok önemli olan Meron üssünü bombalayarak yok etti.
 - İşte çantasındaki dosyalar
3 saat 7 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın ABD'ye gidiyor! İşte çantasındaki dosyalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın NATO zirvesine katılmak üzere ABD'ye gidecek. Zirvede liderlerle ikili görüşmeler gerçekleştirecek Erdoğan'ın gündeminde, İsrail'in Gazze katliamı olacak. Cumhurbaşkanı Washington'dan ayrılmadan önce ise bir basın toplantısı düzenleyecek.
 - 13 kent için gök gürültülü sağanak uyarısı
3 saat 26 dakika önce

Sel felaketi 2 can almıştı! 13 kent için gök gürültülü sağanak uyarısı

Muş ve Ordu'da etkili olan sağanak sele neden olmuş ve 2 kişi hayatını kaybetmişti. Meteoroloji bugün de gök gürültülü sağanak yağış beklenen 13 kent için uyarı yayınladı.
Gündem - Gündem
3 saat 34 dakika önce

İstanbul'da zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Küçükçekmece E-5 Karayolu’nda 3 servis aracı ve 1 su tankerinin karıştığı zincirleme kazada can pazarı yaşandı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı. Yolun Edirne istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.
 - Sapık ve dolandırıcılara 13 ilde operasyon: 24 gözaltı
4 saat 3 dakika önce

Sapık ve dolandırıcılara 13 ilde operasyon düzenlendi! Çok sayıda gözaltı var

13 ilde “nitelikli dolandırıcılık, çevrim içi çocuk müstehcenliği, cinsel taciz ve yasa dışı bahis” suçlarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Sibergöz-50” operasyonlarında hesaplarında 364 milyon TL işlem hacmi bulunan 24 şüpheli yakalandı.
 - 7 şehri sel vurdu! Ölü ve yaralılar var
4 saat 36 dakika önce

Meteoroloji uyarmıştı, 7 şehri sel vurdu! Ölü ve yaralılar var

Şiddetli yağışlar birçok ilde taşkınlara sebep oldu. Bazı şehirlerde dolu yağışı; ev, araba ve tarım arazilerinde hasara yol açtı. Ordu ve Muş’ta iki kişi sel sularına kapılıp can verdi. Erzurum’da 4 kişi yaralandı. Van Gölü’nde ise 3 deniz bisikletinde can pazarı yaşandı. AFAD bölgedeki son duruma ilişkin açıklamada bulundu.
 - Sırpların yıktığı cami açılıyor!
5 saat 35 dakika önce

Sırpların yıktığı cami açılıyor! 500 yıllık mabet Türkiye’nin desteği ile ayağa kalktı

Sokullu Mehmet Paşa’nın damadı Sinan Bey tarafından 16. yüzyılda inşa edilen ve 1992’de Sırplar tarafından yıkılan Sinan Bey Camii bu cuma açılıyor.
 - Tartıştığı komşusunun ailesine kurşun yağdırdı
6 saat 32 dakika önce

Kastamonu'da dehşet! Tartıştığı komşusunun ailesine kurşun yağdırdı

Korkunç olay Kastamonu'da yaşandı. İki komşu arasında çıkan tartışma silahı kavgaya dönüştü. Taraflardan biri yanında bulundurduğu silahı çekip karşısındakilere kurşun yağdırdı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Gündem - Gündem
6 saat 57 dakika önce

Ağrı'da hayvanlarını otlatan çobana yıldırım isabet etti

Ağrı'da yüksek rakımlı yaylada hayvan otlatan çobana yıldırım isabet etti. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan çoban hastaneye kaldırıldı.
 - Celal Doğan fenalaşarak hastaneye kaldırıldı!
7 saat 23 dakika önce

Celal Doğan fenalaşarak hastaneye kaldırıldı!

Bodrum'da tatil için konakladığı otelde fenalaşan eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan (80) hastaneye kaldırıldı. Doğan'ın son sağlık durumu belli oldu.
Gündem - Gündem
7 saat 40 dakika önce

Aksaray'da feci kaza! Tırla çarpışan lüks araç hurdaya döndü: 6 yaralı

Aksaray'da tır kavşakta otomobil ile çarpıştı. Feci kazada metrelerce sürüklenen lüks araç kullanılamaz hale gelirken içinde bulunan 6 kişi ise hastanelik oldu.
Gündem - Gündem
7 saat 55 dakika önce

Sokak ortasında kan donduran infaz! Evine giderken kurşuna dizildi

Şanlıurfa'da bir kişi evinde giderken silahlı saldırıya uğradı. İhbar üzerine adrese gelen sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılan talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın zanlıları kayıplara karıştı...
 - 4 kritik kanun masada
9 saat 30 dakika önce

Milyonlarca kişinin gözü Meclis’te! Vekiller 4 kritik kanun için mesai yapacak

TBMM, haftaya yoğun bir gündemle başlayacak. Milyonları ilgilendiren düzenlemelere ilişkin temmuz sonuna kadar mesai devam edecek.
 - Korkunç itiraf! Cinayetin böylesi görülmedi
12 saat 41 dakika önce

İzmir'de cinayet dehşeti! Öldürüp cesedinin başında bekledi

İzmir'de Türkiye'yi derinden sarsan bir cinayet dehşeti yaşandı. Urla ilçesinde M.E. isimli bir şahıs, arkadaşının yanında gördüğü Cem Hortum'u pompalı tüfekle kalbinden vurarak öldürdü. Zanlı, cesedin başında polisi arayarak bekledi. İlk ifadeleri ortaya çıkan zanlının, daha önce de cinayet işlediği ve 16 sene cezaevinde kaldığı belirtildi.
Sona Git