- Biri daha yakalandı: "Şerefli Türk halkından özür dilerim"
10 dakika önce

MİT Suriye'de Türk bayrağına saldıran bir kişiyi daha yakaladı

MİT, Suriye'de Türk bayrağına yapılan saldırıda yer alan kişileri tek tek yakalamaya devam ediyor. Azez'den provokasyonda Türk bayrağına saldıran bir kişi daha yakalandı.
 - Evini ateşe verip öyle bir şey yaptı ki...
1 saat 36 dakika önce

Muğla'da yaşayan bir kişi evini yakıp kendini 25 metrelik kuyuya attı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan bir kişi, evini ateşe verdikten sonra kendinin bahçesindeki 25 metrelik kuyuya attı. Yangını söndüren itfaiye ekipleri, kuyudaki adamı da sağ olarak kurtardı.
 - İsrail Gazze'de BM okulunu vurdu
2 saat 10 dakika önce

İsrail Gazze'de BM okulunu vurdu! En az 16 ölü, 50 yaralı var

İsrail'in Gazze Şeridi'nin merkezindeki BM'ye ait okula bomba yağdırdı! Saldırıda ilk belirlemelere göre 16 Filistinli hayatını kaybetti, en az 50 Filistinli yaralandı.
 - Önce dövdü sonra bıçakladı
2 saat 22 dakika önce

Kağıthane'de yaşan genç kız aldatan sevgilisini intikam için önce dövdü sonra bıçakladı

Kağıthane'de yaşayan 17 yaşındaki E.K., erkek arkadaşı Ömer K. tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra inanılmaz bir intikam aldı. "Konuşacağız" diyerek erkek arkadaşını buluşmaya çağıran gen kız, 22 yaşındaki Ömer K.'yı önce darbetti, ardından bacağından bıçakladı.
Gündem - Gündem
2 saat 47 dakika önce

Naci Görür'den çok konuşulacak deprem çıkışı! O şehri uyardı, biz de biteriz

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, "depremler ne zaman bitecek?" sorusuna çok konuşulacak cevap verdi. Depremin bitmesinin dünyanın ölümü anlamına geldiğini söyleyen Görür, Mardin'i deprem konusunda uyardı.
 - CHP'li isimden tartışmalı paylaşım
2 saat 59 dakika önce

CHP'li Kemal Güneri'nin bozkurt işareti için 'faşizm' paylaşımı olay oldu

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, Merih Demiral'ın yaptığı sevinç sonrası gündem olan bozkurt işareti hakkında tartışmalı bir paylaşımda bulundu. Türklüğün sembolü bozkurt işaretinin üzerinde 'faşizm' yazan bir paylaşım yapan CHP'li Güneri'ye sosyal medyada tepki yağdı.
Gündem - Gündem
4 saat 5 dakika önce

İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da yarın 15.00 ile 19.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü alternatif güzergahlar duyurdu.
 - Gelin ve damat şokta! Düğüne saatler kala...
4 saat 14 dakika önce

Gelin ve damat düğüne giderken trafik kazası yaptı

Damat Adem B. ve gelin Sebanur A., Kocaeli'deki düğünleri için yola çıkmıştı ancak hayatlarının şokunu yaşadılar. Düğüne saatler kala meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Gündem - Gündem
4 saat 36 dakika önce

İzmir Ödemiş'te çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor

İzmir'in Ödemiş ilçesinde çıkan yangın için bölgeye akın eden ekiplerin, havadan ve karadan müdahale ettikleri yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.
 - Avrupa’nın 1600 yıllık kuyruk acısı!
4 saat 43 dakika önce

Merih’in ‘bozkurt’u bahane mi? Avrupa’nın 1600 yıllık kuyruk acısı!

Euro 2024 son 16 turunda Avusturya’yla karşılaşan A Milli Takım, Merih Demiral’ın yıldızlaştığı gecede 2-1’lik skorla çeyrek finale yükseldi. Dünyada galibiyetten çok Merih Demiral’ın ‘bozkurt’ işaretiyle yaptığı gol sevinci konuşuldu. UEFA’nın haksız bir şekilde Demiral’a verdiği 2 maçlık skandal men cezası gündeme bomba gibi düştü. Bu haksız ceza akıllara “Avrupa’nın kadim kuyruk acısı nasıl başladı?” sorusunu getirdi.
 - "Hakkımız yendi, sahada alacağız"
5 saat 3 dakika önce

İmamoğlu "bozkurt" için sessizliğini bozdu: "Hakkımız yendi, sahada alacağız"

Bozkurt olayının ardından sessizliğiyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hollanda maçına saatler kala A Milli Futbol Takımı'na destek verdi. İmamoğlu, "Hakkımız yendi, sahada alacağız" dedi.
 - Teröristler her şeylerini bırakıp kaçıyor
5 saat 11 dakika önce

PKK'lı teröristler Irak'ın kuzeyinde mühimmatlarını bırakıp kaçıyorlar

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlarda 2 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Dergele ve Miska köyleri arasında teröristlerin mühimmatlarını bırakıp kaçtıkları görüldü.
Gündem - Gündem
5 saat 14 dakika önce

Silivri'de korkutan yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Silivri Semizkumlar mevkiinde çıkan anız yangınının büyüyerek ilerlemesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan Berlin Olimpiyat'ta
5 saat 15 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-Hollanda maçı için Almanya'ya gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki çeyrek final maçını izlemek için Almanya'ya gitti. Berlin Olimpiyat Stadyumu'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türk taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu
Gündem - Gündem
5 saat 32 dakika önce

Denizli'de trafik kazasında motosiklet yolcusu can verdi

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile kafa kafaya çarpışan 24 yaşındaki genç motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
 - Bir evladın en acı günü! Babasını korkunç halde buldu
5 saat 48 dakika önce

Bir evladın en acı günü! Babasının cansız bedenini kanlar içerisinde buldu

Karaman’da 56 yaşındaki adam, oğlu tarafından evinde göğsünden silahla vurularak ölmüş halde bulundu. Şahsın kanser hastası olduğu ve hastaneden 1 hafta önce çıktığı öğrenildi.
Gündem - Gündem
5 saat 49 dakika önce

Serinlemek için dereye giren çocuk boğularak can verdi

Şırnak'ta serinlemek için girdiği derede boğulma tehlikesi geçiren 15 yaşındaki Yeliz Kalkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kalkan’ın ölümü yakınlarını kahretti.
 - Bir ilde dikkat çeken karar! 2 gün boyunca yasaklandı
6 saat 18 dakika önce

Giresun'da 2 gün boyunca denize girmek yasaklandı

Giresun'da olumsuz hava koşulları sebebiyle bugün ve yarın denize girmek yasaklandı.
Gündem - Gündem
6 saat 24 dakika önce

Kaçak elektriği kesmeye gelen ekiplere pompalı tüfekle tehdit: Görüntüler ortaya çıktı

Düzce'de kaçak elektrik kullandığı için elektriğini kesmeye gelen personele tüfekle tehditler savuran şahsın o anları ortaya çıktı. Görüntülerde tehdit eden kişinin ekiplere hakaret ettiği de duyuldu.
 - Kurum deprem bölgesinde! Hedef 200 bin konut
6 saat 28 dakika önce

Bakan Kurum deprem bölgesinde! Hedef yıl sonuna kadar 200 bin konut

Geçtiğimiz hafta yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine getirilen Murat Kurum, depremin yaralarını saran Kahramanmaraş'a gitti.  6 Şubat depreminin mali faturasının 104 milyar doları aştığını söyleyen Kurum, "Yıl sonuna kadar hedefimiz 200 bin konutumuzu hayata geçirmek istiyoruz." dedi.
 - "Milli ruh, milli güç"
6 saat 52 dakika önce

MSB'den A Milli Futbol Takımı'na destek!

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek A Milli Futbol Takımı'na, Mehmetçiğin başarı mesajlarını ilettiği bir video yayınladı.
Sona Git