Gündem - Gündem
32 dakika önce

3 kadın hırsız girdiği evden 360 bin liralık altın çaldı! Yakayı böyle ele verdiler...

 Adana'da 9'uncu kattaki apartman dairesine giren 3 kadın hırsız, 360 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldı. Kadınları apartmana giriş ve çıkışı güvenlik kamerasına anbean yansırken olayla ilgili bir kadın yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 - Boğuldu diye ırmakta aradılar! Bulunduğu yer pes dedirtti
32 dakika önce

Ekipler boğuldu diye ırmakta aradı! Bulunduğu yer pes dedirtti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ırmağa girdiği arkadaşını göremeyen şahıs, hemen kayıp ihbarında bulundu. Saatlerce aranan şahsın, ırmaktan çıkıp evine gittiği tespit edildi.
 - Meron bombalanarak yok edildi
1 saat 11 dakika önce

Hizbullah İsrail'in en önemli üslerinden biri olan Meron'u bombalayarak yok etti

Filistin'de soykırım yapan İsrail ordusu, aynı zamanda Lübnan'a da saldırılar düzenlemeye devam ediyor. Anbean takip edilen İsrail sınırındaki çatışmalardan dünya gündemine bomba gibi düşen bir haber geldi. Hizbullah, İsrail için çok önemli olan Meron üssünü bombalayarak yok etti.
 - İşte çantasındaki dosyalar
1 saat 21 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın ABD'ye gidiyor! İşte çantasındaki dosyalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın NATO zirvesine katılmak üzere ABD'ye gidecek. Zirvede liderlerle ikili görüşmeler gerçekleştirecek Erdoğan'ın gündeminde, İsrail'in Gazze katliamı olacak. Cumhurbaşkanı Washington'dan ayrılmadan önce ise bir basın toplantısı düzenleyecek.
 - 13 kent için gök gürültülü sağanak uyarısı
1 saat 39 dakika önce

Sel felaketi 2 can almıştı! 13 kent için gök gürültülü sağanak uyarısı

Muş ve Ordu'da etkili olan sağanak sele neden olmuş ve 2 kişi hayatını kaybetmişti. Meteoroloji bugün de gök gürültülü sağanak yağış beklenen 13 kent için uyarı yayınladı.
Gündem - Gündem
1 saat 47 dakika önce

İstanbul'da zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var

Küçükçekmece E-5 Karayolu’nda 3 servis aracı ve 1 su tankerinin karıştığı zincirleme kazada can pazarı yaşandı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı. Yolun Edirne istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.
 - Sapık ve dolandırıcılara 13 ilde operasyon: 24 gözaltı
2 saat 17 dakika önce

Sapık ve dolandırıcılara 13 ilde operasyon düzenlendi! Çok sayıda gözaltı var

13 ilde “nitelikli dolandırıcılık, çevrim içi çocuk müstehcenliği, cinsel taciz ve yasa dışı bahis” suçlarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Sibergöz-50” operasyonlarında hesaplarında 364 milyon TL işlem hacmi bulunan 24 şüpheli yakalandı.
 - Meteoroloji uyarmıştı, 7 şehri sel vurdu!
2 saat 50 dakika önce

Meteoroloji uyarmıştı, 7 şehri sel vurdu! Ölü ve yaralılar var

Şiddetli yağışlar birçok ilde taşkınlara sebep oldu. Bazı şehirlerde dolu yağışı; ev, araba ve tarım arazilerinde hasara yol açtı. Ordu ve Muş’ta iki kişi sel sularına kapılıp can verdi. Erzurum’da 4 kişi yaralandı. Van Gölü’nde ise 3 deniz bisikletinde can pazarı yaşandı. AFAD bölgedeki son duruma ilişkin açıklamada bulundu.
 - Sırpların yıktığı cami açılıyor!
3 saat 49 dakika önce

Sırpların yıktığı cami açılıyor! 500 yıllık mabet Türkiye’nin desteği ile ayağa kalktı

Sokullu Mehmet Paşa’nın damadı Sinan Bey tarafından 16. yüzyılda inşa edilen ve 1992’de Sırplar tarafından yıkılan Sinan Bey Camii bu cuma açılıyor.
 - Tartıştığı komşusunun ailesine kurşun yağdırdı
4 saat 46 dakika önce

Kastamonu'da dehşet! Tartıştığı komşusunun ailesine kurşun yağdırdı

Korkunç olay Kastamonu'da yaşandı. İki komşu arasında çıkan tartışma silahı kavgaya dönüştü. Taraflardan biri yanında bulundurduğu silahı çekip karşısındakilere kurşun yağdırdı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Gündem - Gündem
5 saat 11 dakika önce

Ağrı'da hayvanlarını otlatan çobana yıldırım isabet etti

Ağrı'da yüksek rakımlı yaylada hayvan otlatan çobana yıldırım isabet etti. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan çoban hastaneye kaldırıldı.
 - Celal Doğan fenalaşarak hastaneye kaldırıldı!
5 saat 37 dakika önce

Celal Doğan fenalaşarak hastaneye kaldırıldı!

Bodrum'da tatil için konakladığı otelde fenalaşan eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan (80) hastaneye kaldırıldı. Doğan'ın son sağlık durumu belli oldu.
Gündem - Gündem
5 saat 54 dakika önce

Aksaray'da feci kaza! Tırla çarpışan lüks araç hurdaya döndü: 6 yaralı

Aksaray'da tır kavşakta otomobil ile çarpıştı. Feci kazada metrelerce sürüklenen lüks araç kullanılamaz hale gelirken içinde bulunan 6 kişi ise hastanelik oldu.
Gündem - Gündem
6 saat 8 dakika önce

Sokak ortasında kan donduran infaz! Evine giderken kurşuna dizildi

Şanlıurfa'da bir kişi evinde giderken silahlı saldırıya uğradı. İhbar üzerine adrese gelen sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılan talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın zanlıları kayıplara karıştı...
 - 4 kritik kanun masada
7 saat 44 dakika önce

Milyonlarca kişinin gözü Meclis’te! Vekiller 4 kritik kanun için mesai yapacak

TBMM, haftaya yoğun bir gündemle başlayacak. Milyonları ilgilendiren düzenlemelere ilişkin temmuz sonuna kadar mesai devam edecek.
 - Korkunç itiraf! Cinayetin böylesi görülmedi
10 saat 55 dakika önce

İzmir'de cinayet dehşeti! Öldürüp cesedinin başında bekledi

İzmir'de Türkiye'yi derinden sarsan bir cinayet dehşeti yaşandı. Urla ilçesinde M.E. isimli bir şahıs, arkadaşının yanında gördüğü Cem Hortum'u pompalı tüfekle kalbinden vurarak öldürdü. Zanlı, cesedin başında polisi arayarak bekledi. İlk ifadeleri ortaya çıkan zanlının, daha önce de cinayet işlediği ve 16 sene cezaevinde kaldığı belirtildi.
 - Samsun Terme Çayı'nda taşma riski
11 saat 7 dakika önce

Debisi maksimum hızda! Terme Çayı'nın taşma riski korkuttu

Samsun’da etkili olan şiddetli yağışlar Terme Çayı’nın debisi maksimum 805 m3 saniyeyi gördü Terme Çayı'nda taşma riski nedeniyle 2 köprü ulaşıma kapatıldı, hanelere su kesildi.
 - 9 katlı apartman cayır cayır yandı! İtfaiyenin suyu bitti
11 saat 10 dakika önce

9 katlı apartman cayır cayır yandı! İtfaiyenin suyu bitti

Batman merkezde 9 katlı bir apartmanda yangın dehşeti yaşandı. Binanın teras katında başlayan yangın hızla yayıldı. Ekiplerin müdahalesi sonucu söndürülen yangından, itfaiyenin suyu bittiği ifade edildi. Öte yandan hasar alan daire kullanılamaz hale geldi.
 - Göbeklitepe yakınlarında yangın çıktı
11 saat 31 dakika önce

"Tarihin sıfır noktası" alevlerle çevrildi! Göbeklitepe yakınlarında yangın çıktı

12 bin yıllık geçmişiyle "Tarihin sıfır noktası" olarak anılan Göbeklitepe'nin yakınlarındaki dağlık alanda çıkan yangın korkuttu.
 - Bir felaket de Malazgirt'te! Sele kapılan genç kız can verdi
13 saat 44 dakika önce

Bir felaket de Malazgirt'ten! Sele kapılan genç kız can verdi

Türkiye gün içerisinde başlayan sel ve yangınlarla mücadele ediyor. Ordu'da başlayan sel felaketi heyelanlara yol açmış, 1 vatandaş hayatını kaybetmişti. Bu kez de Muş'un Malazgirt ilçesinde yaşanan sel felaketi 20 yaşındaki genç kızın ölümüne yol açtı. Vatandaşlar büyük panik yaşadı, Kaymakamlık olaya ilişkin soruşturma başlattı.
 - Sigaraya peş peşe zam yağdı
14 saat 11 dakika önce

Tiryakileri üzecek haber! Üç sigara grubuna daha zam geldi

ÖTV'deki artış sonrası sigaraya peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Gün içerisinde BAT, İmperial ve TT grubu sigaralara zam yağdı. BAT grubunun sattığı en ucuz sigara 61, en pahalı sigara 79 TL oldu. İmpeiral grubuna gelen zammın ardından en ucuz sigara 59 TL'ye yükselirken, en pahalısı 73 TL'ye çıktı. TT grubunda ise en ucuz sigara 57'ye, en pahalı sigara 68 TL'ye yükseldi.
Sona Git