- Birçok ilde şaşkınlıkla izlediler
1 saat 12 dakika önce

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde göktaşı heyecanı! İşte o görüntüler

Vatandaşlar İstanbul ve başkent Ankara olmak üzere birçok ilde göktaşı görüntüledi. Şaşkınla izleyenler cep telefonlarıyla o anları görüntüledi.
 - Bunun adı 'ilahi adalet'
1 saat 45 dakika önce

Merih Demiral'ın ceza alması için baskı yapan Almanya penaltısı verilmeyerek İspanya'ya elendi! İlahi adalet TT oldu

Almanya, kendi evinden düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda İspanya'ya 2-1 yenilerek turnuvanın dışında kaldı. Merih Demiral'ın ceza alması için UEFA'ya baskı yapan Almanya'nın penaltısının verilmeyerek elenmesi sosyal medyada 'ilahi adalet' olarak yorumladı. 'İlahi adalet' başlığı X platformunda TT oldu.
 - Aliyev ve Fidan'dan Ermenistan görüşmesi
2 saat 33 dakika önce

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Ermenistan görüşmesi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, kendini kabul Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan ile ilişkiler üzerine görüşme gerçekleştirdi.
 - Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren sefer saatleri değişti
2 saat 41 dakika önce

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren sefer saatleri değişti

Ankara-Sivas demir yolu hattının 15 noktasında yol bakım çalışması yapılıyor. Sivas Valiliği, sefer saatlerinin bakım çalışmaları nedeniyle yeniden düzenlendiğini duyurdu.
 - İstanbul'da korku dolu anlar!! 4 katlı iş yerinde yangın
4 saat 17 dakika önce

İstanbul Alibeyköy'deki bir iş yerinde korkutan yangın

Eyüpsultan'ın Alibeyköy semtindeki bir iş yerinin çatı katında yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yoğun çalışması sonucu yangını söndürdü.
 - Demiral'ın bozkurt işareti yapan heykelini yapacak
4 saat 41 dakika önce

UEFA'ya tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Merih Demiral'ın bozkurt işareti yapan heykelini yapacağını açıkladı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, UEFA'nın bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a 2 maç ceza vermesine tepki gösterdi. Merih Demiral'ın bozkurt işareti yapan heykelini dikeceğini duyuran Özcan, "Hadi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın." ifadelerine yer verdi.
Gündem - Gündem
4 saat 55 dakika önce

Akdeniz beşik gibi sallanıyor! 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha oldu

Akdeniz'de Girit adası açıkları beşik gibi sallanmaya devam ediyor. 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından bugün 4.1'lik bir deprem daha oldu. AFAD ve Kandilli ilk verileri açıkladı.
 - Bu da Batı ikiyüzlülüğü
5 saat 11 dakika önce

UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği 2 maç men cezası 'Batı’nın ikiyüzlülüğü' iddialarına yol açtı

İngiliz Bellingham'ın ahlaksız hareketine para cezası veren, Fransa, Almanya, Sırbistan ve Hollanda gibi milli takımların formalarındaki hayvan sembollerine sessiz kalan UEFA'nın Merih Demiral'ın bozkurt hareket ceza vermesi tepkiye yol açtı. 2 maçlık men kararı, Batı'nın ikiyüzlülüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.
 - Bakan Yerlikaya'dan UEFA'ya tepki: Yanlı ve haksız ceza
5 saat 37 dakika önce

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Merih Demiral'a ceza veren UEFA'ya tepki: Yanlı ve haksız ceza kabul edilemez

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sevincinde bozkurt işareti yapan Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncusu Merih Demiral'a 2 maç ceza veren UEFA'ya tepki gösterdi. Önemli açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, "Yanlı ve haksız ceza kabul edilemez" ifadelerine yer verdi.
 - Türk askeri eğitti! Somalili subaylar görevde
5 saat 48 dakika önce

Türk ordusunun eğittiği Somalili subaylar göreve başladı

Türkiye'nin Somali'deki TURKSOM Askeri Eğitim Üssü'nde eğitim verdiği Somalili deniz, kara ve hava kuvvetleri subayları sertifikalarını aldı. Başarıyla tamamlanan eğitimden sonra göreve başladılar.
Gündem - Gündem
6 saat 3 dakika önce

Esenyurt E5'te ambulans ile İETT şoförünün tartışması kazayla bitti

İstanbul Esenyurt'ta İETT şoförü ile ambulans şoförü arasında tartışma çıktı. E-5'te seyir halindeki tartışma kazayla sonuçlandı.
 - Saldırdığı bayrak böyle öptürüldü
6 saat 15 dakika önce

Suriye'de Türk bayrağına saldırarak provokatif eylemde bulunan kişiler yakalandı

Türkiye, Suriye'de Türk bayrağını hedef alan saldırılarda bulunan kişiler için harekete geçti. Güvenlik kaynakları tarafından yapılan açıklamada, "Türk bayrağına yönelik provokasyonda bulunanlar yakalanmıştır" denildi.
 - UEFA'nın "bozkurt" kararı küplere bindirdi
6 saat 36 dakika önce

Bahçeli'den UEFA'nın Merih Demiral kararına tepki! Bir de çağrısı var

UEFA'nın Merih Demiral'a bozkurt işareti yaptığı için 2 maç ceza vermesine bir tepki de MHP lideri Devlet Bahçeli'den geldi. Kararı skandal bulan Bahçeli "UEFA, bahse konu ayıplı kararını geri almadan A Milli Futbol Takımımızın Hollanda karşılaşmasına çıkmaması ahlaki ve milli nitelikli bir beklentidir." dedi.
 - Müdür yardımcısını öldürmüştü, ifadesi tüyler ürpertti
6 saat 52 dakika önce

Müdür yardımcısını öldüren 17 yaşındaki tetikçinin ifadesi tüyler ürpertti: İşimizi yaptık

Kocaeli'nde lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ı öldüren 17 yaşındaki tetikçinin ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde, cinayet emrini aldıkları 2 kişinin kendilerini Yunanistan'a götüreceklerini anlatan zanlı, "Herkes işinin ne olduğunu biliyordu ve sadece işini yaptı. Eve vardıktan sonra direkt uyudum ve uyandığımda kapıda polislerin olduğunu gördüm. Yaptığım şey için çok pişmanım. Bu olayı yapmamızı D.S. ve Y.A. istediler. Zaten onlar Yunanistan'da firari durumda" dedi.
Gündem - Gündem
7 saat 7 dakika önce

Tunceli’de devrilen traktörün altında kalan sürücü can verdi

Çorum'un Osmancık ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör şarampole devrildi. Traktörün altına kalan 5 kişi yaralandı. Ağır yaralanan Fazıl Arafat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 - İmamoğlu'ndan dikkat çeken karar
7 saat 19 dakika önce

İmamoğlu'ndan dikkat çeken karar! Ece Güner ve Serkan Özcan'ı danışman yaptı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner ve eski Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'ı danışman olarak atadı.
 - Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme
7 saat 34 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüyle bağlantılı "gizli tanık" iddianamesi kabul edildi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüyle bağlantılı "gizli tanık" iddianamesi mahkemece kabul edildi. Eski Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Çelik ve eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Öner'in de arasında bulunduğu 6'sı emniyet mensubu 11 şüphelinin 11 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına 18 Temmuz'da başlanacak.
 - Yanlış tedavi kabusu yaşattı
8 saat 33 dakika önce

Yanlış tedavi kabusu yaşattı! 8 yaşındaki çocuk az kalsın gözünü kaybediyordu

İstanbul Küçükçekmece'de iddiaya göre, enfeksiyonlu dişin çekilmesinin ardından hem yüzü şişmeye başlayan hem de ateşi çıkan 8 yaşındaki çocuk ve ailesi adeta kabusu yaşadı. Şikayetler başladıktan sonra başka bir hastaneye götürülen çocuğun başına gelenleri annesi anlattı ve “Buradan raporlarımı alıp savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu kadar ucuz olmamalı” dedi.
 - Oynayarak minibüsü ateşe verdiler
8 saat 41 dakika önce

Biri 7 diğeri 9 yaşında! Çocuklar oynayarak minibüsü yaktı

Kütahya'da 7 ve 9 yaşlarındaki iki çocuk, park halindeki minibüsü yaktı. Oynayarak tutuşturdukları kağıdı aracın içine atan çocukların o anları güvenlik kameralarına yansıdı. 
 - Araç içinde cesetler bulundu, sır perdesi aralandı
9 saat 26 dakika önce

Korkunç olay! Araç içerisinde 2 kişi ölü bulundu

Elazığ'da bir araç içerisinde 2 kişinin cesedi bulundu. İlk belirlemelere göre şahsın önce kadını öldürdüğü, ardından intihar ettiği öğrenildi. Kadının ailesinin ise dün kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
9 saat 40 dakika önce

Denizli’de sır ölüm: Ahmet Durmuş genç yaşta vefat etti

Denizli'de çakmak gazına maruz kalması sonucu fenalaştığı iddia edilen 18 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sona Git