71 yaşındaki adam dehşet saçtı! Balkondaki eşine baktığı için 1 kişiyi bıçakladı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Samsun'da 71 yaşındaki bir adam evinin balkonundaki eşine baktığı için hastane otoparkında bir kişiyi bıçakladı. Şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 71 yaşındaki D.D. evinin balkonundaki eşine baktığı iddiasıyla 50 yaşındaki M.B.'yi özel bir hastanenin otoparkında her iki bacağından da bıçakladı.
Yaralı M.B., özel hastanede tedavi altına alınırken, kendisini tanımadığı bir kişinin yan bakma meselesi yüzünden bıçakladığını söyledi.
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
D.D. ise ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İhlas Haber AjansıEditör: Ceylan Yıldız
Abd holivut yoluyla masum kızılderilileri dünyaya suçlu ettirdi.Şimdi de 15000 Çocuğun katilini israil menşeli istegram...basın yayın organlarıyla masum gösterip karşı tarafa hiçbir söz hakkı tanımıyor.2 siyasi parti de milli mesele olan bu konuyla ilgili istegram adına mahkemeye başvuruyor.Herhalde abd ve israilliler buna çok sevinmiştir.Milli meselelerde aklınızı başınıza alıp öyle konuşun.yoksa bu millet sizi ebediyyen muhalefette bırakacak.