Aksaray'da kağıt fabrikası alev alev! Kısa sürede kontrol altına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Aksaray, Kağıt Fabrikası, Yangın, Haber
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aksaray'da bulunan bir kağıt fabrikasında yangın çıktı. Sıkıştırılarak paketlenen kağıtların ve geri dönüşüm malzemelerinin alevlere teslim olduğu yangın, kısa sürede kontrol altına alındı.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan bir kağıt fabrikasından öğle saatlerinde alevler yükseldi. Edinilen bilgiye göre, sıkıştırılarak balya haline getirilen geri dönüşüm kağıtları aniden alev aldı. Kısa sürede tüm balyalara sıçrayan yangında fabrika bahçesi alevlere teslim oldu.

Olay yerine Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına geniş çaplı müdahalede bulunan ekiplere iş makinesi ve kepçeler destek verdi.

Yangın 2 saatlik çalışma sonucu söndürülürken, fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Aksaray'da kağıt fabrikası alev alev! Kısa sürede kontrol altına alındı - 1. Resim

BELEDİYE BAŞKANI OLAY YERİNDE

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını yakından takip etti. Başkan Dinçer, fabrika yetkilileriyle görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Dinçer, “Firma sahiplerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim tüm işletmelerimizi korusun, emeklerini zayi etmesin” dedi.

Başkan Dinçer, yangının kontrol altına alınması ve can kaybının olmaması için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...