Alzaymır hastası Sabriye Dedeoğlu 8 gündür kayıp

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kayıp, Muğla, Haber
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve alzaymır hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu 8 gündür kayıp. 75 yaşındaki Dedeoğlu için ekiplerin ekipler harekete geçti, arama çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Kötekli Mahallesi'ndeki evinden 15 Temmuz Pazartesi günü ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan alzaymır hastası Sabriye Dedeoğlu'nun (75) ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. 

Alzaymır hastası Sabriye Dedeoğlu 8 gündür kayıp - 1. Resim

İhbar üzerine harekete geçen polis, jandarma ve AFAD ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda Sabriye Dedeoğlu'nun en son Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin arka kısmındaki ormanlık alana girdiğini tespit etti.

Alzaymır hastası Sabriye Dedeoğlu 8 gündür kayıp - 2. Resim

Ekipler çeşitli illerden gelen ihbarları da değerlendirirken her ihtimale karşı hastane arkasındaki bölgede kadavra köpeği, komandolar, AFAD ve SAR ekipleri geniş kapsamlı taramalarına devam ediyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...