Ameliyat masasında pazarlıkta yeni gelişme! Savcılık harekete geçti

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ameliyat masasında pazarlıkta yeni gelişme! Savcılık harekete geçti
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat masasında yaşanan pazarlıkta yeni bir gelişme yaşandı. Olay hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatıldı.

Yenidoğan çetesinin özel hastanelerde yaptığı zalimlikler hafızalarda sıcaklığını korurken yine İstanbul'da özel bir hastanede ameliyat masasında pazarlık gündeme bomba gibi düştü.

AMELİYAT MASASINDA PAZARLIK

İstanbul'da özel bir hastanede anjiyo için ameliyata alınan B.T., operasyon sırasında hastane muhasebecisi tarafından stent pazarlığı yaşamıştı. Muhasebecinin hiçbir koruyucu kıyafet giymeden enfeksiyon kapma riski büyük olan bir hastanın yanında pazarlık yapması tepkileri beraberinde getirdi

RESEN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık Bakanlığı özel hastanenin faaliyetlerini durdururken, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatıldı.

HASTA KAMU HASTANESİNDE ANJİYO OLDU

Öte yandan özel sağlık kuruluşunda "fiyat pazarlığı" yapılan hasta B.T. bugün kamu hastanesinde başarılı anjiyo operasyonu geçirdi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...