Ankara'da Cumhurbaşkanlığı konvoyunda kaza: 2 şehit

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ankara'da Cumhurbaşkanlığı konvoyunda kaza: 2 şehit
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel'e eskortluk yapan koruma aracı, Anadolu Otoyolu’nun Çamlıdere-Gerede mevkiinde tankere çarptı. Feci kazada 1 polis ve araç şoförü şehit oldu. Haberi duyan İbrahim Şenel ise yolunda dönerek kaza yerine geldi.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel'e eskortluk yapan 06 BMA 330 plakalı koruma aracı, Anadolu Otoyolu’nun Çamlıdere-Gerede kesimi İstanbul istikametinde bir tankere arkadan çarptı.

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı konvoyunda kaza: 2 şehit - 1. Resim

2 ŞEHİT VAR

Kazada araçta bulunan polis memuru İbrahim Güney ile Cumhurbaşkanlığı personeli araç şoförü Ahmet Ülger şehit oldu. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edilirken, bölge cumhuriyet savcısı da inceleme yapmak üzere olay yerine intikal etti.

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı konvoyunda kaza: 2 şehit - 1. Resim

İBRAHİM ŞENEL KAZA YERİNE GELDİ

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Şenel ve beraberindeki heyet, kaza haberinin ardından dönüş yaparak olay yerine geldi. Yetkililer, kazayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...