samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Ankara'da Filistin'in Geleceği Konferansı! Bakan Hakan Fidan'dan BM'ye tepki

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen Filistin'in Geleceği Konferansı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Ürdün Dışişleri Bakanı Safedi açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Gazze'de yaşananlar, uluslararası sistemin belirli bir azınlığın ayrıcalığı için tasarlandığının canlı bir kanıtı" şeklinde konuştu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AK Parti Kongre Merkezi'nde Filistin'in Geleceği Konferansı'nda konuştu.

Bakan Fidan, "Gazze'de yaşananlar, uluslararası sistemin belirli bir azınlığın ayrıcalığı için tasarlandığının, kullanıldığının ve istismar edildiğinin canlı bir kanıtı." açıklamasında bulundu.

"Ateş kutsal mekanlara sıçrarsa..."

Ankara'daki Filistin'in Geleceği Konferansı'nda İsrail saldırıları hakkında açıklama yapan Ürdün Dışişleri Bakanı Safedi, "Ateş kutsal mekanlara sıçrarsa bütün bölge içinde kalacaktır" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...