"Annem evde hareketsiz yatıyor" ihbarı yaptı! Polis gidince korkunç gerçek ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
"Annem evde hareketsiz yatıyor" ihbarı yaptı! Polis gidince korkunç gerçek ortaya çıktı
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Beyoğlu’nda bir kişi polisi arayarak "Annem evde hareketsiz yatıyor" ihbarında bulundu. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde şahsın 79 yaşındaki annesini darbederek öldürdüğünü tespit etti. Cani evlat tutuklanarak cezaevine gönderildi.

24 Kasım 2024 tarihinde Beyoğlu Çatma Mescit Mahallesi Tepebaşı Caddesi üzerinde edinilen bilgiye göre 57 yaşındaki E.İ., polis ekiplerini arayarak annesinin evde hareketsiz bir şekilde yattığını ihbar etti.


ELLERİNDEKİ ŞİŞLİKLER DİKKAT ÇEKTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk incelemelerde sırt üstü bir şekilde yerde hareketsiz halde yatan 79 yaşındaki anne M.S.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan detaylı incelemelerde oğlu E.İ., ellerinde şişkin olduğunu tespit etti. Bunun üzerine oğul E.İ., akşam annesiyle kısa bir süre tartışma yaşadığını ve daha sonra uyuduğunu, sabah kalktığında ise annesinin hareketsiz bir şekilde yattığını ifade etti.


DARBEDİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Şüphelinin annesiyle aralarında tartıştığı, bir süre sonra bu tartışmanın kavgaya dönüştüğü E.İ. tarafından darbedilen kadının daha sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. Şüpheli E.İ., daha sonra gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından ‘Kasten öldürme’ suçundan sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...