Antalya güne depremle uyandı! İşte ilk veriler....

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Antalya güne depremle uyandı! İşte ilk veriler....
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Dün akşam Tokat'ta 4 büyüklüğünde deprem oldu, yürekler ağza geldi. Son deprem ise Antalya'da kaydedildi, Manavgat sabaha karşı sallandı, işte ilk veriler...

Tokat'ta dün akşam saat 23.20'de deprem oldu. Sulusaray merkezli depremin büyüklüğü 4 olarak duyuruldu. Bölge halkı büyük panik yaşarken herhangi bir olumsuz durum olmadığı öğrenildi. Son deprem ise Antalya'da kaydedildi. 

ANTALYA'DA DEPREM OLDU

Antalya son günlerde sıklaşan depremler vatandaşı korkuttu. Son deprem bu sabah saat  05.34 sularında oldu. Manavgat merkezli sarsıntının büyüklü 3,4 olarak duyurulurken derinliği ise 118.2 kilometre olarak kaydedildi.

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...