Babasının makam aracını çalan alkollü genç dehşet saçtı! Lüks araçları pert etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir'de babasının çalıştığı resmi kurum aracını kaçıran alkollü genç, 5 otomobile çarptıktan sonra güçlükle durabildi. Kaza sonrası hasar verdiği araçların lüks olduğunu gören genç şoka girdi.

Kaza, 23 Şubat saat 00.30'da İnönü Caddesi Altıntaş Mahallesi'nde meydana geldi. 19 yaşındaki E.C.A., babasının çalıştığı İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (İZSU) ait resmi görev aracını kaçırdı. Cadde üzerinde seyreden genç direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarında park halinde olan 5 araca çarptı. Alkollü şoför ve yanındaki arkadaşı yaralandı, ihbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. 

Babasının makam aracını çalan alkollü genç dehşet saçtı! Lüks araçları pert etti - 1. Resim

ÇARPTIĞI ARAÇLARIN LÜKS OLDUĞUNU GÖRÜNCE ŞOKA GİRDİ

Kazanın ardından o bölgede bulunan, motosikletiyle videolar çekip 'Ceyvlog' adlı sosyal medya hesabında paylaşan Yunus Ceylan, kask kamerasıyla kaza yapan kişiyi görüntüledi. Görüntüde 5 araca çarpan E.C.A.'nın babasının aracını kendisinden habersiz aldığını söylediği anlar da yer aldı. Öte yandan, çarptığı araçların lüks araç olduğunu öğrenen genç, büyük üzüntü yaşadı.

Babasının makam aracını çalan alkollü genç dehşet saçtı! Lüks araçları pert etti - 2. Resim

1 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ, 4'ÜNDE HASAR VAR

Kaza anında alkollü olduğu da öğrenilen E.C.A., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Meydana gelen kazada 1 aracın kullanılamaz hale geldiği, diğer 4 araçta da maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...