Bakan Fidan, BM Genel Sekreteri Gutteres ile görüştü

Editör:
- Güncelleme:
Gündem Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüştü. İsrail'in Lübnan'daki BM askerlerine yaptığı saldırının ardından gerçekleşen görüşmede önemli gelişmeler ele alındı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Bakan Fidan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede, Lübnan ve Ukrayna’daki son durum değerlendirildi ve Kıbrıs’la bağlantılı gelişmeler ele alındı.

Bakan Fidan aynı zamanda Arap Devletleri Birliği Genel Sekreteri Ahmed Aboul Gheit’i ile bir araya geldi. Genel Sekreter Gheit, Dışişleri Bakanı Fidan’ı makamında ziyaret ederken görüşme basına kapalı gerçekleşti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...