Bakan Murat Kurum Malatya'da açıkladı: Deprem bölgelerinde 392 bin konut yapıldı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, Malatya'daki TOKİ şantiyesinde incelemelerde bulundu. Açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, deprem bölgesinde toplam 392 bin konutun yapıldığını açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, Malatya'nın Orduzu Bahçebaşı Mahallesi'ndeki TOKİ şantiyesinde incelemelerde bulundu.

İnşaat bölgesinde basın açıklaması yapan Bakan Kurum, "Deprem bölgesinde yapılan konut sayısı 391 bin 741 oldu. İşyerleri ile birlikte toplam sayı 392'i buldu." dedi.

Bakan Murat Kurum Malatya'da açıkladı: Deprem bölgelerinde 392 bin konut yapıldı - 1. Resim

"MİLLETİMİZE SÖZÜMÜZ VAR"

Bakan Kurum yaptığı açıklamada, "Depremin ilk anında buradaydık. Enkaz alanlarında hem acıları paylaştık, hem de bu bitirip teslim ettiğim konutların yerlerini tespit etti. Milletimize bir sözümüz var. Bu mücadeleyi sürdüreceğiz. İnsanımıza yuvalarını, umutlarını vermek için çalışacağız." şeklinde konuştu.

Bakan Murat Kurum Malatya'da açıkladı: Deprem bölgelerinde 392 bin konut yapıldı - 2. Resim

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...