Baş hain Fetullah Gülen öldü, boş evinin güvenliğini onlar sağladı
FETÖ elebaşının ölümü sonrası Saylorsburg'daki çiftliği örgüt üyelerinin akınına uğradı. Gülen'in ölmeden önce götürüldüğü ikinci evde ise herhangi bir hareketlilik yokken evinin bahçesinin askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişi tarafından sürekli kontrol edildiği gözlendi.
15 Temmuz darbe girişiminin mimarı, yüzlerce insanın katili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü milyonları sevince boğdu. Elebaşının ölümü sonrası Pennsylvania'da bulunan çiftliğine gelenlerin sayısı artıyor.
Girişinde güvenlik önlemlerinin yoğunlaştırıldığı gözlenen FETÖ elebaşı Gülen'in Saylorsburg'daki çiftliğine, yerel saatle öğle vakitlerinde gelenler arttı.
Çiftliğin girişinde güvenlik taramasından geçen örgüt mensuplarının araçlarının, yerleşkenin bahçesindeki park alanını neredeyse tamamen doldurduğu fark edildi.
SON GÜNLERİNİ YAŞADIĞI EVDE HAREKETLİLİK YOK
Öte yandan Gülen'in, ölümüne yakın son günlerinde kaçırıldığı belirtilen aynı bölgedeki diğer evinde ise herhangi bir hareket gözlenmedi.
Ancak, söz konusu evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkati çekti.