Beyoğlu'nda 9 katlı otelde yangın çıktı! Bina tahliye edildi

Editör:
- Güncelleme:
Gündem Haberleri

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir otelde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Otelde bulunanlar tahliye edilirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Beyoğlu’nda 9 katlı otelin bodrum katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların üst katları sardığı yangında itfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşları tahliye etti. Yangın kısa sürede söndürüldü.

BEYOĞLU'NDA YANGIN PANİĞİ

Yangın, saat 22.45 sıralarında Beyoğlu Cihangir Mahallesi Sıraselviler Caddesi üzerindeki 9 katlı bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 9 katlı otelin bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları gören otel çalışanları durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

DUMANLAR BİNAYI SARDI

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri, yangının merkezine inerek söndürme çalışmasına başladı. Dumanların binayı sardığı yangında üst katlarda mahsur kalan vatandaşlar kısa sürede tahliye edildi.

İKİ KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Ölü ve yaralının olmadığı yangında 2 vatandaşın dumandan etkilendiği öğrenildi.
Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, otelde uzun süre soğutma çalışması yapıldı.
Ekipler, yangının çıkış nedenine ilişkin çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...