samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Bolu Kartalkaya yangınıyla ilgili 7 kişi daha tutuklandı

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde 78 kişinin öldüğü otel yangınına ilişkin 7 zanlı daha tutuklandı. Dün de işletme sahibi Halit Ergül ve şirketin genel müdürü Emir Aras tutuklanmıştı.

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınına ilişkin 7 zanlı daha tutuklandı. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, kayak merkezindeki Grand Kartal Otel'de 21 Ocak'ta çıkan yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında savcılıktaki sorguları tamamlanarak nöbetçi hakimliğe sevk edilen otel müdürü Zeki Yılmaz, otelin muhasebe müdürü Kadir Özdemir, aşçı Faysal Yaver, elektrikçi Hüseyin Özer ve mutfak çalışanları Yusuf Karahanlı, Fidan Kurç ile Mehmet Gündüz tutuklandı.

Bolu Kartalkaya yangınıyla ilgili 7 kişi daha tutuklandı - 1. Resim

DÜN DE OTEL SAHİBİ CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞTİ

Böylece işletme sahibi Halit Ergül ve şirketin genel müdürü Emir Aras ile dosya kapsamında tutuklananların sayısı 9'a yükseldi. İş güvenliği uzmanı E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltına alınanlardan 4'ünün jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Bolu Kartalkaya yangınıyla ilgili 7 kişi daha tutuklandı - 2. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...