Bolu’da trafik kazası! Traktörün altında kalan sürücü Emre Çiftçi can verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bolu’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Kontrolden çıkarak devrilen ve Emre Çiftçi’nin ölümüne neden olan traktör kazası güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaza, sabah saatlerinde Büyük Cami Mahallesi İzzet Baysal Caddesi’nde meydana geldi.


KONTROLÜNÜ KAYBEDİP TAKLA ATTI

Edinilen bilgiye göre, Emre Çiftçi (32) yönetimindeki traktör rampadan aşağı inerken yağış nedeniyle zeminin kayganlaşması sonucu kontrolünü kaybederek takla attı. Devrilen traktörün altında kalan sürücü Emre Çiftçi ve Nezaket Çiftçi yaralandı.

Bolu’da trafik kazası! Traktörün altında kalan sürücü Emre Çiftçi can verdi - 1. Resim


TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla sıkışan 2 kişi kurtarılarak ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne götürüldü. Hastaneye kaldırılan Emre Çiftçi yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Nezaket Çiftçi'nin ise tedavisi devam ettiği öğrenildi.

Bolu’da trafik kazası! Traktörün altında kalan sürücü Emre Çiftçi can verdi - 2. Resim


KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan traktörün devrildiği anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Meydana gelen kazada traktörün kontrolden çıkarak direğe çarpması sonucu tepetaklak olduğu görüldü. Emre Çiftçi’nin ise kazada traktörün altında kaldığı saniye saniye kaydedildi. Traktöre bağlı römorkun ise çıktığı kameraya yansıdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bolu’da trafik kazası! Traktörün altında kalan sürücü Emre Çiftçi can verdi - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...