İstanbul'da güpegündüz şaşkına çevirdi! Cama tırmanıp asılı çamaşırları çaldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Esenyurt’ta kamyonet ile bir sokağa gelen şahıs görenleri hayrete düşürdü. Güpegündüz cam kenarına kurutmak için asılan kıyafetleri çalan şahsın rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.  

Pes dedirten olay, geçtiğimiz gün Esenyurt Fatih Mahallesi’nde yaşandı. Kamyoneti ile hırsızlık için sokak sokak dolaşan bir şahıs, gözüne kestirdiği bir evin önünde durdu.

Bu kadarı da pes dedirtti! Balkonda asılı çamaşırları çaldı, o anlar kamerada - 1. Resim

BALKONA ASILAN ÇAMAŞIRLARI ÇALDI

Bir süre etrafı kolaçan ettikten sonra ise cama tırmanarak kurutmaya bırakılan kıyafetleri çaldı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsız, kısa sürede kayıplara karışırken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...