Cami çıkışı dehşet anları: Namazdan çıkanlara ateş açıldı

Çorum İskilip'de teravih namazı sonrası camiden çıkanlara ateş açıldı. Korku dolu anların yaşanması sonucu aralarında köy muhtarının da bulunduğu 2’si kadın toplamda 6 kişi yaralandı.
İlçeye bağlı Yukarıörenseki köyünde meydana gelen olayda iddialara göre, köyde yaşayan Yalçın G., teravih namazı sonrası camiden çıkanların bulunduğu alana tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu vücutlarına saçmalar isabet eden köy muhtarı Osman K. ve oğlu Sinan K., Raşit Ç., Seyit A.Y., Fikriye ve Satı G. yaralandı.
ZANLININ YAKALANMASI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ
İhlas Haber Ajansı'nda yer alana habere göre Bayat ve İskilip ilçlerindeki hastanelere kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.(İHA)