CHP lideri Özgür Özel, Çağlayan Adliyesi'nde

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
CHP lideri Özgür Özel, Çağlayan Adliyesi'nde
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, suç örgütü yöneticisi olmak, irtikap, rüşvet, nitelikli dolandırıcılık, terör ve yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ekrem İmamoğlu'nun ifadesinin alındığı Çağlayan Adliyesi'ne geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

CHP lideri Özgür Özel, Çağlayan Adliyesi'nde - 1. Resim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ve beraberindeki partililer ile birlikte, Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayına geldi.

İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...