CHP'den 1915 Ermeni olaylarına ilişkin skandal! Sezgin Tanrıkulu, "sözde soykırım" törenine katıldı

Türkiye, 1915 olaylarına ilişkin dünyadaki Ermeni lobilerine karşı mücadelesini sürdürürken, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan büyük bir skandal geldi. Tanrıkulu, sözde Ermeni soykırımını anma törenine katıldı.
Daha önce de Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, bu kez sözde "Ermeni soykırımı" yalanının anma törenine katıldı.
CHP'DEN SES ÇIKMADI
Tanrıku'lunun "sözde soykırım" törenine katılmasına, partisinden henüz bir tepki gelmedi. Öte yandan sosyal medyada Tanrıkulu'na yönelik sert ifadeler yer aldı.
DAHA ÖNCE DE...
Tanrıkulu, 24 Nisan 2022 tarihinde X hesabından, "24 Nisan 1915’te yüzlerce Ermeni aydını İstanbul’da gözaltına alınıp, Çankırı, Ayaş, Ankara’ya sürüldü ve zorla kaybedildi" ifadelerini kullanmış, bu yüzden hakkında soruşturma başlatılmıştı.
Partisinin adınamı orada bulunuyor..Yoksa Parti'nin söz sahipleri ermenimi ?
Bu hainin vatandaşlık hakkı alınsın mal varlığına el konulsun bu ülkeye bir daha giremesin yeter artık bıktık bu hain oğlu hainlerden Türk isimli ajanlar defolun