Erdoğan'dan seçimin ardından ilk ziyaret! Baba ocağı Rize'de vatandaşlara hitap etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erdoğan'dan seçimin ardından ilk ziyaret! Baba ocağı Rize'de vatandaşlara hitap etti
Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ayrından ilk il ziyaretini Rize'ye yaptı. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, "Rize'ye muhteşem bir cami inşa edileceği" müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ayrından ilk il ziyaretini Rize'ye yaptı. Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesindeki Merkez Camii Meydanı'nda halka hitap ederek,"Rize'ye muhteşem bir cami inşa edelim diyoruz. Şantiyenin olduğu yerde büyükçe bir cami yapalım diyoruz" dedi.

HAVALİMANINDA YOĞUN İLGİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli programlara katılmak üzere Rize'ye geldi. Başkan Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı'nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından karşılandı.

Erdoğan'dan seçimin ardından ilk ziyaret! Baba ocağı Rize'de vatandaşlara hitap etti - 1. Resim

YOĞUN PROGRAM BEKLİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize-Artvin Havalimanı'nda kendisini karşılayan çocuklara oyuncak hediye etti. Seçim sonrası ilk il ziyaretini Rize'ye yapacak olan Erdoğan'ı 2 gün boyunca yoğun bir program da bekliyor.

Erdoğan'dan seçimin ardından ilk ziyaret! Baba ocağı Rize'de vatandaşlara hitap etti - 2. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...