Erdoğan, Barış Alper Yılmaz ile konuştu: Sağ kanadı felç ettin

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup ederek son 16'ya kalan A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak kutladı. Maçın adamı seçilen Barış Alper Yılmaz'ı ayrı olarak tebrik eden Erdoğan, 'Gerçekten sağ kanadı felç ettin.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Şampiyonası'nda Çekya'yı 2-1 yenen ve grupta ikinci olarak son son 16'ya kalan A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak kutladı. Maç sonu Teknik Direktör Vincenzo Montella ve oyunculardan Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun ve Barış Alper Yılmaz ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, galibiyetten ötürü tebrik etti.

"SAĞ KANATI FELÇ ETTİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Barış Alper arasında geçen diyalog gülümsetti. Erdoğan, maçın adamı seçilen Barış Alper'e  'Tebrik ediyorum. Gerçekten sağ kanadı felç ettin.' dedi. Yıldız futbolcu da 'Yok yaa... Çok Sağ olun, takım olarak çok iyiydik. En önemlisi kazanmaktı çok iyi mücadele verdik.' dedi.

ERDOĞAN HAKEME SİTEM ETTİ

Maç boyu çıkardığı kartlarla dikkat çeken ve bu alanda rekor kıran hakeme bir tepki de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan futbolcularla yaptığı konuşmada hakemin çok büyük haksızlık yaptığına da değindi. 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...