samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brezilya çıkarması! Görüştüğü isimle ABD'ye resmen mesaj verdi

Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G20 Liderler Zirvesi için gittiği Brezilya seyahati sürüyor. Zirvede önemli bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan'ın liderlerle yaptığı samimi sohbetler ise yakından takip edildi. İşte detaylar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi resmi karşılama törenine katıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brezilya çıkarması! Görüştüğü isimle ABD'ye resmen mesaj verdi - 1. Resim

BREZİLYA LİDERİ KARŞILADI

Zirvenin düzenlendiği Modern Sanat Müzesi'ne eşi Emine Erdoğan ile gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20'ye ev sahipliği yapan Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve eşi Rosangela da Silva tarafından karşılandı. Lula da Silva ve Erdoğan, tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brezilya çıkarması! Görüştüğü isimle ABD'ye resmen mesaj verdi - 2. Resim

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde liderler aile fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da fotoğraf çekiminde yer aldı. Liderler kameralara el ele poz verdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brezilya çıkarması! Görüştüğü isimle ABD'ye resmen mesaj verdi - 3. Resim

LAVROV DA ZİRVEDEYDİ

Erdoğan ardından zirveye katıldı. Cumhurbaşkanı zirvede Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov gibi isimlerle sohbet etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brezilya çıkarması! Görüştüğü isimle ABD'ye resmen mesaj verdi - 4. Resim

SAMİMİ SOHBETLER GERÇEKLEŞTİ

Liderlerle ikili görüşmeler yapan Erdoğan ayrıca Vietnam Başbakanı Pham Minh ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile sohbet etti. Erdoğan ve Çin liderinin samimi diyaloğu dikkatlerden kaçmadı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Brezilya çıkarması! Görüştüğü isimle ABD'ye resmen mesaj verdi - 5. Resim

Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...