Dehşete düşüren olay İstanbul'dan... İzlerden yola çıktılar! Kardeşiyle ilgili korkunç detaya ulaştılar

İstanbul'da gece saatlerinde Orhan Kaplan arkadaşı A.B. ile tartıştı. Arkadaşı tarafından bıçakla öldürülen Kaplan'ın cansız bedenini kardeşi izleri takip ederek çaylık alanda buldu. Gencin ailesi sinir krizi geçirirken şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.
Korkunç olay İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde gece saatlerinde yaşandı. Arkadaşı A.B. ile tartışan Orhan Kaplan (23) bıçak darbeleriyle öldürüldükten sonra çayırlık alana atıldı.
Katil zanlısı arkadaşı olay yerinden kaçarken, yaşamını yitiren gencin cansız bedeni sabah saatlerinde kardeşinin kapı önünden kan izlerini takip etmesi sonucunda, evlerinden iki sokak uzaklıkta bir çaylık alanda bulundu.
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler olay yeri ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alarak çalışma başlatırken, Kaplan'ın cansız bedeni olay yerindeki savcı incelemesi ardından Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER
Hayatını kaybeden gencin ailesi ve yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Cenaze nakil aracının yanında toplanan kalabalık polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi.