Deniz ulaşımına fırtına engeli! BUDO seferleri iptal edildi

Meteoroloji kuvvetli fırtına uyarısında bulunmuştu, önlemler alındı. Bursa Büyükşehir Belediyesince İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden 6'sı olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli fırtına uyarısında bulunduğu illerden biri de Bursa oldu. Bu kapsamda muhtemel olumsuz durumların önüne geçilmesi için bir takım tedbirler alındı. Bunlarda biri de BUDO seferlerinin iptali oldu.
Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sayfasındaki duyuruya göre, saat 07.00 ve 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleriyle 08.00 ve 10.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
Aynı sebeple 09.30 Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) seferi ile 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi de gerçekleştirilemeyecek.