Denizli’de olay anlar! Tartışma bıçaklı kavgaya döndü, bir kişi hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Denizli'de bir adam, arkadaşının oğlu tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam hayatını kaybetti.

Trajik olay Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 53 yaşındaki Abdullah Kolcu, Azerbaycan uyruklu ismi henüz öğrenilemeyen bir kadın arkadaşı ile oturu

TARTIŞMA ESNASINDA BIÇAKLA SALDIRDI

Bu esnada arkadaşının oğlu yanlarına gelerek önce annesiyle, ardından Abdullah Kolcu ile tartışmaya başladı. Aralarında çıkan gerginliğin büyümesi üzerine 17 yaşındaki N.H. yanında bulunan bıçakla Abdullah Kolcu’ya saldırdı.

Denizli’de olay anlar! Tartışma bıçaklı kavgaya döndü, bir kişi hayatını kaybetti - 1. Resim

Saldırı sonucu ağır yaralanan Kolcu, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın şüphelisi N.H. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

AĞIR YARALANAN ADAM KURTARILAMADI

Hastanede tedavi altına alınan Kolcu, gece saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Abdullah Kolcu’nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...