Deprem sonrası hepsi ertelendi! Gebze Teknik Üniversitesinden açıklama geldi

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Deprem sonrası hepsi ertelendi! Gebze Teknik Üniversitesinden açıklama geldi
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gebze Teknik Üniversitesinde (GTÜ) 24-25 Nisan'da yapılması planlanan ara sınav ve ödev teslimlerinin İstanbul'da meydana gelen depremler nedeniyle ertelendiği bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, deprem dolayısıyla geçmiş olsun temennisinde bulunuldu. Açıklamada, üniversite binalarında yapılan kontrollerde ilk bulgulara göre herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği, detaylı incelemelerin titizlikle sürdürüleceği ifade edildi.

"ARA SINAVLAR DA ÖDEVLER DE ERTELENDİ"

Depremlerin toplumda oluşturduğu endişe ve stresin göz önünde bulundurulduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"24-25 Nisan'da yapılması planlanan ara sınavlar ve ödev teslimleri ertelenmiştir. GTÜ olarak her koşulda önceliğimizin sağlık ve güvenlik olduğunu bir kez daha vurguluyor, bu süreci dayanışma ve anlayışla geride bırakacağımıza yürekten inanıyoruz. Sağlıklı günler dileriz."

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...