Eceabat'ta alevler 24 saatte kontrol altına alınmıştı! Çanakkale'de çıkan bir yangın daha kontrol altında

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde tarım arazisinde başlayan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Dün de Eceabat'ta çıkan yangın 24 saatte kontrol altına alınmıştı.

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Kumburun köyü yakınlarında tarım arazisinde yangın başladı. Yangına orman ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.

ECEABAT DA DÜN YANDI

Öte yandan dün de Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Kumköyü köyü yakınlarında dün saat 16.05’te tarım arazisinde yangın başlamıştı. Rüzgarın da etkisiyle ormanlık alana sıçrayan yangın 24 saat sonra bu sabah kontrol altına alındı.

ALEVLER KONTROL ALTINA ALINDI

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da Orman Bölge Müdürü Enver Demirci ile olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı. Vali Aktaş, yaptığı açıklamada, Eceabat ilçesinde büyük bir alanda etkili olan yangını hatırlattı. Vatandaşların yangına sebebiyet verebilecek hususlarda dikkatli olması ve hassasiyet göstermesinin çok büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Aktaş, "Herhangi bir yangın fark edilmesi durumunda 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulması gerekmektedir." dedi.

Köylülerin de destek verdiği ekipler, yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...