Ekmek almaya giden kadın ölü bulundu! Kocası ve kızı gözyaşlarına boğuldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da ekmek almak için evden çıkan kadın, mahallesindeki boş bir arazide ölü bulundu. Ölen kadının eşi ve kızı gözyaşlarına boğuldu.

Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi'nde iddiaya göre Gülbeyaz Demirel (59) ekmek almak için evden çıktı. Bir süre sonra evinin yakınındaki boş arazide komşuları tarafından yerde hareketsiz yatarken bulundu.


Ekmek almaya giden kadın ölü bulundu! Kocası ve kızı gözyaşlarına boğuldu - 1. Resim

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Gülbeyaz Demirel'in öldüğünü belirledi. Acı haberi alan ölen kadının eşi ve kızı olay yerine geldi. Eşi, karısının cansız bedeninin önünde gözyaşlarına hakim olmadı. Kızı ise üzüntüden sinir krizi geçirdi.


Ekmek almaya giden kadın ölü bulundu! Kocası ve kızı gözyaşlarına boğuldu - 1. Resim

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ OLABİLİR

Kalp krizi geçirdiği değerlendirilen kadının cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gülbeyaz Demirel'in kesin ölüm sebebi yapılacak otopsisinin ardından belirlenecek.


Ekmek almaya giden kadın ölü bulundu! Kocası ve kızı gözyaşlarına boğuldu - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...