Emniyeti üzen olaylar üst üste! Bir polis ağır yaralandı, başka bir polis ise intihar etti

İstanbul'da motosikletin çarptığı polis ağır yaralandı. Kocaeli'nde ise bir polis memuru intihar etti.
İstanbul ve Kocaeli'nde acı olaylar üst üste geldi. Üsküdar'da trafik kazasına müdahale etmek için olay yerine gelen polis memuruna motosiklet çarptı. Körfez ilçesinde ise bir polis memuru, eşi tarafından evde başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu.
ÜSKÜDAR'DA POLİS AĞIR YARALANDI
Akşam 20.00 sıralarında Kuzguncuk sahil yolunda bölgedeki kazaya müdahaleye giden ekipteki polis memuru karşıdan karşıya geçerken hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucu yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri sevk edildi. Polis memuru, yapılan müdahalenin ardından ambulansla GATA Haydarpaşa Sultan Abdülhamit Han Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan polis memuru hastanede tedavi altına alınırken. motosiklet sürücüsü G.T. (19) gözaltına alındı. Olayla ile ilgili tahkikat sürüyor.
POLİSİN CANSIZ BEDENİNİ EŞİ BULDU
Edinilen bilgilere göre, polis memuru Sinan Cem Bayır, eşi tarafından evinde tabanca ile başından vurulmuş halde bulundu. Bayır'ın eşi hemen 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, polis memuru Bayır'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından polis memurunun naaşı, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Sinan Cem Bayır'ın kanser tedavisi gördüğü öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.