Eski Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk öldürüldü!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Sakarya eski Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edilirken, yakınları sinir krizi geçirdi. Öte yandan Soğuk'un aracının kurşun yağmuruna tutulduğu kasık bölgesine isabet eden kurşunun ölümüne neden olduğu aktarıldı.

Sakarya'da bugün korkunç bir cinayet meydana geldi. Ferizli'nin eski Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Soğuk (64), Yeni Mahalle'deki evinden çıktıktan sonra kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Kontrolden çıkarak yol kenarındaki otluk alanda duran aracından kendi imkanlarıyla yaralı halde inen Soğuk ardından yere yığıldı.

Aracı kurşun yağmuruna tutulan Soğuk'un kasık bölgesine isabet eden kurşun neticesinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Eski Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk öldürüldü! - 1. Resim

OLAY YERİNE AKIN ETTİLER

Durumu görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık personelinin yaptığı kontrolde Soğuk'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Eski Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk öldürüldü! - 2. Resim

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da olay yerine gelerek incelemede bulundu.

Durumu haber alan Soğuk'un yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Ekiplerin olayı gerçekleştiren fail veya faillerin peşinde olduğunu belirten Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, “Bugün öğlen saatlerinde Ferizli ilçemizin önceki dönem belediye başkanı Ahmet Soğuk, uğradığı silahlı saldırı neticesinde hayatını kaybetti. Olayın akabinde ekiplerimiz olay yerine intikal ederek delil toplama çalışmasını başlattılar. Cumhuriyet Başsavcımız, il emniyet müdürümüz, kaymakamımız hep birlikte burada olayın aydınlatılması için gayret sarf ediyorlar ve tüm delilleri değerlendirmek konusundaki çalışmalar devam ediyor. İnşallah yakın zamanda bir netice çıkacağını ben ümit ediyorum. Eski belediye Başkanımız Ahmet Soğuk'a Allah'tan rahmet diliyorum, Ferizli ilçemiz ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

İNCELEME BAŞLADI

Soğuk'un cenazesi, polisin olay yerindeki incelemeleri sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine götürüldü.

Eski Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk öldürüldü! - 3. Resim

Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...