samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Eski polisten akılalmaz vahşet! Daha önce rehin aldığı sevgilisini defalarca boğazından bıçakladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Eski polisten akılalmaz vahşet! Daha önce rehin aldığı sevgilisini defalarca boğazından bıçakladı
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde eski polis vahşeti yaşandı. Pompalı tüfekle etrafa ateş açmak ve sevgilisini rehin almak gibi işlediği çok sayıda suç nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilen eski polis T.T., tahliyesinin ardından kan döktü. T.T., sevgilisi İ.A. isimli kadını defalarca boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı.

Türkiye'yi hüzne boğan kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Sakarya'da daha önceleri sevgilisi I.A.'yı rehin alan eski polis T.T., korku filmlerini aratmayan bir vahşete imza attı.

Eski polisten akılalmaz vahşet! Daha önce rehin aldığı sevgilisini defalarca boğazından bıçakladı - 1. Resim

DEFALARCA BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Geçtiğimiz günlerde cezaevinden çıkan T.T., Adapazarı ilçesi Semerciler Mahallesi Çark Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın ara katında, sevgilisini boğazından defalarca bıçaklayıp ağır yaralayarak kaçtı.

Eski polisten akılalmaz vahşet! Daha önce rehin aldığı sevgilisini defalarca boğazından bıçakladı - 2. Resim

YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı kadın, hastaneye sevk edildi. Şüpheli, özel harekat polis ekiplerince yapılan operasyon neticesinde evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Eski polisten akılalmaz vahşet! Daha önce rehin aldığı sevgilisini defalarca boğazından bıçakladı - 3. Resim

ŞİKAYETLERİNİ GERİ ÇEKMİŞ

Öte yandan, boğazına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan I.A.'nın, kendisi için 3 farklı tarihte adeta şehri birbirine katan T.T. hakkındaki şikayetlerini geri çektiği öğrenildi.

Eski polisten akılalmaz vahşet! Daha önce rehin aldığı sevgilisini defalarca boğazından bıçakladı - 4. Resim

SUÇ DOSYASI KABARIK

2022 yılında sokak ortasında pompalı tüfekle etrafa ateş açan, 2023 yılında sevgilisini rehin alan ve 2024 yılında da yine farklı bir olayda silahla etrafa açarak dehşet saçan görevinden ihraç edilen polis T.T., ‘Silahla Tehdit Suçundan' tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

Eski polisten akılalmaz vahşet! Daha önce rehin aldığı sevgilisini defalarca boğazından bıçakladı - 5. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...