samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Grand Kartal faciasında hayatını kaybetmişti! 10 yaşındaki Alya'nın tatil öncesi çektiği video yürek burktu

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal otelde çıkan yangında 78 kişi hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybedenler arasında öğretim üyesi Dr. Kübra Tonguç Altın ve kızı Alya da vardı. Baba Hilmi Altın, sosyal medya hesabından Alya'nın tatil öncesi çektiği videoyu paylaştı. Alya'nın videoda tatil için heyecanlı olduğu görülürken, "Çok şanslıyız çünkü Grand Kartal'da yer varmış" dediği anlar izleyenleri kahretti.

Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal otelde 21 Ocak'ta çıkan yangında 78 kişi hayatını kaybetti. Faciada Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Dr. Kübra Tonguç Altın ve 10 yaşındaki kızı Alya Altın da hayatını kaybedenler arasında yer aldı. 

BABA ALTIN'DAN KAHREDEN PAYLAŞIM

Türkiye'yi derinden sarsan yangında hayatını kaybeden Kübra Tonguç Altın ve Alya'nın acısı ailede tazeliğini koruyor. Kübra Altın'ın eşi Hilmi Altın, kızının tatile gitmeden önce çektiği bir videoyu sosyal medya hesabında paylaştı.Videoda Alya'nın tatile gitme heyecanı ve kendilerini çok şanslı hissettiklerini anlattığı anlar yer aldı.

Grand Kartal faciasında hayatını kaybetmişti! 10 yaşındaki Alya'nın tatil öncesi çektiği video yürek burktu - 1. Resim

"ÇOK ŞANSLIYIZ..."

Alya çektiği videoda şu ifadeleri kullanıyor:

"Çok şanslıyız çünkü Grand Kartal'da yer varmış. Biz de otele rezervasyon yaptırdık. Birlikte kayak tatiline gideceğiz."

Alya'nın videoda tur çalışanının tatilde birlikte olacak arkadaşları için yan yana odalar ayarlamaya çalıştığını anlattığı anlar da yer aldı.

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...